Asiakastarinoita

Tutustu asiakastarinoihimme, lue mitä asiakkaamme meistä sanovat ja mitkä yritykset ovat valinneet meidät IT-kumppanikseen.

Haluamme olla maamme paras IT-palvelukumppani 20-500 hengen asiantuntijayrityksille. Yrityksille, joille työntekijöiden tyytyväisyys ja tuottavuus on tärkein kilpailutekijä. Meille tärkeää on asiakkaidemme tyytyväisyys ja mittaamme sitä jatkuvasti. Keräämme tietoa työmme tuloksista myös asiakastarinoilla, jotta voimme ymmärtää miten asiakkaamme ovat kokeneet palvelumme.

Asiakastarinoita IT-ulkoistuksesta

Taloushallintoliitto
Case:
Vaivatonta IT:tä ja tehokkaampaa työtä yhteisillä pelisäännöillä

Taloushallintoliitto halusi luotettavan ja palvelevan IT-kumppanin, joka ottaa kokonaisvastuun perus IT:n kehittämisestä ja ylläpidosta, sekä tukipalvelusta. Myös digityötapojen kehitys teki arjesta tehokkaampaa ja sujuvampaa.

Naisjärjestöjen Keskusliitto
Case: Moderni ja turvallinen IT-ympäristö

Asiakkaallamme oli tarve modernisoida ja standardisoida koko IT-ympäristönsä. He etsivät luotettavaa ja palvelevaa IT-kumppania, joka toimii proaktiivisesti IT-asioissa.

 • Asianajotoimisto Lexia
  Samuli Koskela
  toimitusjohtaja

 • Kiinteistömaailma
  Mirka Mäkinen
  kehityspäällikkö

 • Nordic Beauty Import
  Johanna Rönkkö
  toimitusjohtaja

 • Arctic Brands Group
  Jani Salmi
  Founder

Asiakastarinoita Modernista työstä

Innovestor
Case: Tehoa tiedostotyöhön

Innovestorilla oli tarve tehostaa tiedostotyötä, sillä oikeiden tiedostojen löytäminen sekavista SharePoint-rakenteista aiheutti usein päänvaivaa ja turhaa työtä.

Rakli
Case: Teams tehokäyttöön

Etätyön lisääntyminen nosti esiin tarpeen tehokkaampaan tiimityöhön ja viestintään RAKLIlla. RAKLIlle suunniteltiin modernin työn pelikirja, uudistettiin Teams-työtilat sekä koulutettiin henkilöstö Teams-tehokäyttäjäksi.

Betolar
Case: Viestintäkanavana Intranet

Betolar toimii globaalisti ja on kasvanut viime aikoina hurjaa vauhtia. Aikaisemmin sisäinen viestintä hoidettiin Teamsissä ja sähköposteissa, mutta henkilöstömäärän kasvaessa tarvittiin sisäisen viestinnän pääkanavaksi intranet. 

Lahti Energia
Case: Moderni SharePoint-Intranet

Lahti Energian pitkään palvellut intranet oli sekä sisältönsä että teknologiansa puolesta vanhentunut. Midpointed suunnitteli ja toteutti Lahti Energian uuden intranetin ja toimintajärjestelmän Microsoft 365 -ympäristöön.

Pentik
Case: Googlesta Microsoftiin, työtapojen modernisointi ja Intranetin uudistus

Pentik halusi yhtenäistää tietotyön alustansa Microsoft ekosysteemiin ja pilveen. Samalla modernisointiin työtapoja ja koulutettiin koko henkilöstö Microsoft-sovellusten tehokäyttöön. Päivittäisen työn keskukseksi toteutettiin moderni Sharepoint Intranet.

Koulutuskeskus Salpaus
Case: Modernin Intranet-ratkaisun suunnittelu ja toteutus

Koulutuskeskus Salpauksella oli käytössä klassinen SharePoint Online -henkilöstöintranet, joka haluttiin modernisoida. Samalla henkilöstö pyrittiin sitouttamaan entistä paremmin intranetin käyttöön. Midpointed suunnitteli ja toteutti Salpauksen uuden intranetin.

Raision kaupunki
Case: Raision kaupungille moderni ja helppokäyttöinen intranet 

Midpointed suunnitteli ja toteutti Raision kaupungille uuden intranetin SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla Microsoft 365 -ympäristöön. Tavoitteena oli rakentaa selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen intranet, joka palvelee kaupungin erilaisissa rooleissa toimivia ihmisiä. Tiedon löydettävyyteen haluttiin myös panostaa.

Tuokko

Case: Tuokon uusi SharePoint-intranet miellyttää käyttäjiä

Midpointed suunnitteli ja toteutti Tuokolle paremmin henkilöstön tarpeita vastaavan intranetin SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla Microsoft 365 -ympäristöön. Tavoitteena oli käyttäjäystävällinen, visuaalinen ja ajantasainen intranet, josta tieto löytyy helposti.

Asiakastarinoita ohjelmistorobotiikasta

Rejlers

Rejlers automatisoi kaksi eri laskutusprosessia vastatakseen asiakkaan tarpeeseen. Robotti luo kuukausittain tuhansia myyntilaskuja.

Keuruun energia

Aiemmin uuden sähkösopimuksen luominen CRM:ään vaati huomattavan paljon manuaalisti työtä. Robotti hoitaa sen nopeasti ja virheettömästi.

Kansallisgalleria

Lippukassojen ja maksukorttien täsmäytykseen kului aikaisemmin kaksi viikkoa työaikaa kuukaudessa. Robotilta toimiin kuluva aika on 15 minuuttia.