Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Mitä on ohjelmistorobotiikka?

Hoitaa rutiinitehtäviä ja vapauttaa resursseja asiakashyötyä lisäävään työhön.

Ohjelmistorobotiikka (RPA = Robotic Process Automation) on teknologia, jonka avulla automatisoidaan toistuvia rutiiniprosesseja tietotyössä. Oikeassa paikassa käytettynä se luo huomattavia kustannussäästöjä ja laadullista lisäarvoa.

Toisin kuin luullaan, ohjelmistorobotiikan käyttöönotto ei ole IT-hanke – vaan ensisijaisesti liiketoiminnan kehittämishanke.

Kyse on automatisoitavan tehtävän prosessista ja prosessin huolellisesta ymmärryksestä, kuvaamisesta ja  analyysistä. Siitä miten ihmiset toimivat prosessissa. Vasta sen jälkeen mukaan tulee teknologia.

Ohjelmistorobotti

Ohjelmistorobotiikka kehittyy valtavaa vauhtia

Tänä päivänä robotiikkaa hyödynnetään mm. seuraavissa tehtävissä:

 

Ohjelmistorobotiikka taloushallinnon apuna

 

Miten toteutamme ohjelmistorobotiikkaa?

H2H – human to human  / M2M – machine to machine

Ohjelmistorobotit eivät vie ihmisten työpaikkoja vaan vapauttavat työntekijöiden aikaa tuottavammille, luovemmille tai mielekkäimmille töille.

On taitoja ja tehtäviä, joissa ihmiset tulevat hyvin todennäköisesti aina päihittämään koneet.

Luovuus, merkitysten ymmärtäminen, yleistämisen taidot, kokonaisuuksien ymmärtäminen ja ihmisten välisen vuorovaikutuksen moniulotteiset vivahteet ja tunneäly ovat esimerkkejä, joissa ei ainakaan vielä ole tekoälyn keinoin pystytty korvaamaan ihmistä. Siksi asiakaspalvelussa tai tiimityöskentelyssä tulee jatkossakin olemaan paikka ihmisten kohtaamiselle.

Robotti käsittelee massiivisen määrää dataa virheettä, väsymättä, 24/7, vuoden ympäri.

On tehtäviä, joissa tietokone on monin verroin ihmistä parempi. Kone voittaa meidät esim. laskentanopeudessa, muistamisessa, ennustusten laatimisessa sekä tiedon paikantamisessa.

Tehtävämme Midpointedilla on erottaa nämä asiat, H2H ja M2M, toisistaan teidän liiketoimintanne prosesseissa. 

Missionamme on parantaa työn tekemistä siten, että ihmiset pystyvät hoitamaan ihmisten kanssa tehtävät asiat ja koneet tekevät keskenään tai meitä avustaen niille sopivat tehtävät.

Tuleeko Sinulla spontaanisti mieleen joku toistuva rutiinityö, jonka voisi automatisoida?

Aiheeseen liittyvät artikkelit