Ohjelmistorobotiikka

Yhteinen matkamme kohti työn tulevaisuutta

Palautetaan yhdessä aika oikeaan työhön. Annetaan ohjelmistorobotiikan hoitaa rutiinitehtävät ja vapauttaa resursseja asiakashyötyä lisäävään työhön. Ihmisten tekemistä toistuvista rutiinitöistä ei hyödy kukaan. Ohjelmistorobotti hoitaa väsymättä tylsimmätkin tehtävät.

Moderni ohjelmistorobotiikka pähkinänkuoressa

Ohjelmistorobotiikka – eli RPA on teknologia, jonka avulla automatisoidaan toistuvia rutiiniprosesseja tietotyössä.

Oikeassa paikassa käytettynä se luo huomattavia säästöjä ja laadullista lisäarvoa. Ohjelmistorobotti toimii hyödyntäen perinteisiä rajapintoja tai, kuten ihminen, graafista käyttöliittymää käyttäen.

Toisin kuin luullaan, ohjelmistorobotiikan käyttöönotto ei ole IT-hanke – vaan ensisijaisesti liiketoiminnan kehittämishanke.

Kyse on automatisoitavan tehtävän prosessista ja prosessin huolellisesta ymmärryksestä, kuvaamisesta ja  analyysistä. Siitä miten ihmiset toimivat prosessissa. Vasta sen jälkeen mukaan tulee teknologia.

Älykkäät robotit skaalautuvat joustavasti liiketoimintasi mukana, ja pystyvät tehtäviin, joista et uskaltanut edes haaveilla.

Älykäs automaatio mahdollistaa tehtäviä, mitä et uskonut pystyväsi jättämään robotin hoidettavaksi. Tekoälyn ja koneoppimisen liittäminen osaksi automaatiota onkin uusi standardi.

Ohjelmistorobotiikan hyödyt

Rutiniinitehtävät

Virtuaalinen assistentti on oppiva ja itsenäinen ohjelmisto, joka avustaa tiimiänne rutiinitehtävissä ja töissä, joita ei kukaan haluaisi enää tänä päivänä tehdä.

Työntekijät

Työtyytyväisyys kasvaa kun robotti hoitaa manuaaliset rutiinitehtävät samoissa käyttöliittymissä kuin ihminenkin. Resursointikin helpottuu robotin osallistuessa työtehtäviin.

Prosessit

Ohjelmistorobotti korvaa virhealttiita manuaalisia työtehtäviä, esimerkiksi henkilötietojen käsittelyä tai datan siirtoa. Ympärivuorokautisesti ja virheettömästi.

Kustannussäästöt

Ohjelmistorobotiikka tuo liiketoiminnasta riippuen jopa 90% kustannussäästöt liiketoimintaprosessien osittaisen tai täysautomatisoinnin johdosta.

Inspiraatiota aikaisemmasta?

Historiasta voi aina oppia uutta. Siksi löydät alta viimeisimmät asiakastarinamme älykkäiden automaatioiden, työnkulkujen ja ohjelmistorobotiikan saralla.

Rejlers

Rejlers automatisoi ison osan laskutusprosessia vastatakseen asiakkaan tarpeeseen. Robotti luo kuukausittain tuhansia laskuja laskutusjärjestelmään.

Keuruun energia

Aiemmin uuden sähkösopimuksen luominen CRM:ään vaati huomattavan paljon manuaalisti työtä. Robotti hoitaa sen nopeasti ja virheettömästi.

Kansallisgalleria

Lippukassojen ja maksukorttien täsmäytykseen kului aikaisemmin kaksi viikkoa työaikaa kuukaudessa. Robotilta toimiin kuluva aika on 15 minuuttia.

Tutkimus ohjelmistorobotiikasta

Tutkimme yhdessä Value Clinicin kanssa ohjelmistorobotiikan käyttämistä suomalaisissa asiantuntijaorganisaatioissa. Lue kiinnostavat tuloksemme.

Tapamme toteuttaa ohjelmistorobotiikkaa

ETSI

Esidiagnoosi | Louhinta

TOTEUTA

Projektit | Konseptointi

KOULUTA

Osaajakoulutus | Työpajat

KONSULTOI

Alihankinta | Ylläpito

Kuinka aloittaa?

Automaatioprojektit vaativat aina prosessien tarkempaa ymmärtämistä. Tämän takia haluamme suorittaa aina ennen automaatioprojektia esidiagnoosin.

Esidiagnoosista kaikki osapuolet saavat tarkan kuvan prosessin automaatiomahdollisuuksista, sekä projektin laajuus että hinta voidaan määritellä tarkemmin. Näin saadaan myös ennakkoon kuva automaation säästöistä, takaisinmaksuajasta sekä hyödyistä. Esidiagnoosissa RPA-konsulttimme kartoittavat prosessin askel askeleelta sitä hoitavan henkilön kanssa.

Trustmary Reviews

Voiko ohjelmistorobotiikasta puhua liikaa?

Varaa etäesittely…

…tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme!

Niklas Mäenpää

RPA Sales Executive

niklas.maenpaa@midpointed.fi

+358 40 841 2641