Vastuullisuus

Ymmärrämme, että yrityksenä meillä on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnan epäkohtiin. Meille on tärkeää varmistaa, että liiketoimintakäytäntömme ovat eettisiä, laillisia ja yhteiskunnallisesti hyväksyttyjä. Noudatamme toiminnassamme seuraavia pelisääntöjä.

Näemme tasa-arvoisuuden voimavarana. Kohtelemme samalla tavoin työntekijöitämme, asiakkaitamme, sidosryhmiämme ja kaikki muitakin ihmisiä, katsomatta sukupuoleen, ikään, uskontoon, ihonväriin tai seksuaaliseen suuntautumiseen.

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme ja resurssimme.
Noudatamme työajoissamme ja palkkauksessamme alan hyviä standardeja ja Suomen lainsäädäntöä. Kunnioitamme työntekijöidemme yhdistysmis- ja kokoontumisvapautta. Tavoitteenamme on edistää myönteistä ja tuottavaa työsuhdetta, ja olla samalla turvallinen työpaikka kaikille.

Vastustamme jyrkästi lapsityövoimaa ja ihmiskauppaa kaikissa sen muodoissa, emmekä halua tukea sitä millään tavoin. Varmistamme, että toimintamme on vapaata kaikenlaisesta lapsityövoiman käytöstä tai ihmiskaupasta ja edellytämme sitä, kuten muitakin arvojamme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Huolehdimme omien työntekijöidemme ja asiakkaidemme tietoturvasta alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti, sekä noudatamme henkilötietojen käsittelyyn liittyvää lainsäädäntöä.
Voit lukea lisää käytännöistämme täältä.

Edellä mainittujen lisäksi uskomme, että ihmisoikeudet ovat yleismaailmallisia ja luovuttamattomia. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että kaikki liiketoimintakäytäntömme ovat näiden periaatteiden mukaisia. Noudatamme myös tietysti ihmisoikeuksia koskevaa lainsäädäntöä.

Olemme myös sitoutuneet edistämään vihreitä arvoja ja suojelemaan ympäristöä. Ymmärrämme, että toimillamme on vaikutusta ympäristöön, ja pyrimme vähentämään vaikutustamme ja kompensoimaan hiilijalanjälkemme sen ollessa mahdollista.