Low-Code

Low-Code tutuksi

Low-code-kehitys on teknologiaa, joka mahdollistaa yrityksille sovellusten nopeamman ja helpomman kehittämisen visuaalisten työkalujen ja rajapintojen avulla, ilman tarvetta laajamittaiseen koodaamiseen. Tämä lähestymistapa vähentää kehityskustannuksia, lyhentää toimitusaikoja ja tekee koodin ylläpidosta sujuvampaa ja tehokkaampaa. Low-code -ratkaisujen takaisinmaksuaika on tyypillisesti erittäin lyhyt verrattuna normaaliin ohjelmistokehitykseen.

Meidän tapamme tehdä Low-Code -ratkaisuita

Low-Code määritelmän takana on ajatus valmiista nopeasti hyödennettävistä osasista. Yksi tälläinen alusta on monissa ratkaisuissamme käytetty Microsoft PowerApps. PowerAppsillä voit hyödyntää valmiita komponentteja, mallipohjia ja yhdistää eri datalähteitä.

PowerAppsillä tuotetut ratkaisut toimivat sekä selaimessa että mobiililaitteissa, ja niitä voi jakaa helposti organisaation sisällä tai ulkopuolella. PowerApps, muiden low-code-teknologioiden tavoin auttaa sinua digitalisoimaan prosesseja, parantamaan asiakaskokemusta ja lisäämään tuottavuutta. Valmiit liiketoimintasovellukset saa integroitua osaksi esimerkiksi Microsoft Teamssia, jolloin useamman järjestelmän välissä hyppiminen ei tuo lisää työaikahukkaa päivään.

Low-Code -ratkaisujen hyödyt

  • 1. PowerApps integroituu saumattomasti Microsoft 365 -järjestelmiin.
  • 2. Sama sovellus toimii mobiilissa, selaisessa ja Microsoft Teams -sovelluksessa.
  • 3. Kustannustehokkuus.
  • 4. Skaalautuvuus, sovellus skaalautuu tarpeidesi mukaan ja on helppo jatkokehittää.
  • 5. PowerApps data on samalla tavalla turvattu kuin Microsoftin muukin pilvipalveludata.

Tarjoamme monipuolisia low-code-ratkaisuja, jotka tukevat datan syöttämistä, tarkastelua ja analysointia osana hyperautomaatioprosesseja tai RPA-projekteja, tai erikseen. Low-code-ratkaisut ovat usein monipuolisempia kuin pelkkä RPA tai integraatiot. Joustava hinnoittelumme mahdollistaa sovellushankinnat niin pienille kuin suurillekkin yrityksille.

Myös PowerApps-ratkaisut ovat osa Midpointed Oy:n Parempaa työtä -konseptia.

PowerApps ratkaisut osana Parempaa työtä -konseptia


Midpointed Oy:n Parempaa työtä -konsepti on asiakasorganisaatiossa jatkuva kokonaisvaltainen työtapojen nykyaikaistuspalvelu. Palvelussa Midpointed Oy:n konsultit tutkivat ja kartoittavat asiakkaan liiketoimintaprosesseja, ja etsivät sieltä työn tehokkuuteen ja mielekkyyteen vaikuttavia ongelmakohtia.

Pyrimme ymmärtämään ensin asiakkaan koko liiketoimintaprosessin kokonaisvaltaisesti, jonka jälkeen poraudumme prosessi kerrallaan syvemmälle liiketoimintaprosesseihin. Apuna käytämme esimerkiksi prosessilouhintatyökaluja.

Kuukausittain asiakkaalle esitetään läpikäydyt prosessit, niiden ongelmakohdat, ja ratkaisuehdotukset. Ongelmiin ehdotetaan ratkaisuja Midpointed Oy:n palveluportfoliosta, niin että ratkaisut tuottavat mahdollisimman paljon mitattavaa lisäarvoa asiakkaan organisaatiossa.

Tomi Keränen

Account Executive, Partner

+358 45 189 8600
tomi.keranen@midpointed.fi