Me olemme Midpointed

TEEMME TYÖSTÄSI PAREMPAA.

Meidän visio toiminnallemme

Haluamme olla alamme edelläkävijä ja luoda maailmaa, jossa teknologia ja ihmiset toimivat saumattomasti yhdessä. Tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme palveluodotukset ja muokata työelämä paremmaksi paikaksi. Siksi iskulauseemme onkin: Teemme työstäsi parempaa.

Missio

Missiomme on olla asiakkaidemme luotettu kumppani ja mahdollistaa heidän menestyksensä modernin teknologian ja inhimillisen kanssakäymisen myötä. Autamme heitä tekemään työtä tehokkaammin ja nauttimaan työstään enemmän. Toteutamme missiotamme parempaa työtä -palvelumallilla, joka rakentuu toimivasta IT-ympäristöstä, moderneista työtavoista sekä automaatioista.

Midpointed, IT-yritys, It-palvelut

Midpointed, IT-yritys, It-palvelut

Tavoittelemme tyytyväisiä asiakkaita

Yrityksemme tärkein tavoite on luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Olemme työntekijäomisteinen organisaatio, joka merkitsee, että välitämme aidosti siitä mitä teemme.

82

Net Promote Score

+390

Asiakasta

21

Työntekijää

Me Midpointedilla uskomme seuraaviin asioihin:

Muutos on osa DNA:tamme. Innovoimme ja kehitymme jatkuvasti, ja meitä yhdistää intohimo parempaan huomiseen.

Ihmiset ovat kaiken keskiössä. Pyrimme aina ymmärtämään ja vastaamaan ihmisten tarpeisiin, olivatpa he asiakkaita tai työntekijöitä.

Luottamus ja yhteisöllisyys ovat perusarvojamme. Kannustamme toisiamme kasvamaan ja rakentamaan vahvan yhteisön ja parempia ihmissuhteita.

Hyvinvointi on menestyksemme perusta. Uskomme, että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät luovat parhaat tulokset.

Läpinäkyvyys on meille tärkeää. Rakennamme yritystämme jatkuvasti perustuen avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Työkulttuurimme rakentuu intohimosta innovaatioihin ja ihmisläheisyyteen

Meidän näkemyksemme työelämästä perustuu vakaumukseen siitä, että muutos on mahdollisuus ja että ihmiset ovat kaiken ydin. Meitä rautaisia Midpointtereita on jo yli 20. Olemme tiivis yhteisö, joka jakaa samat arvot ja visiot, ja yhdessä voimme saavuttaa tavoitteemme.

Uskomme vahvasti jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Työelämä on jatkuvassa liikkeessä, ja me pyrimme pysymään ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään itseään ja jakamaan tietoa työkavereiden kanssa.

Asiakaspalvelu on meille ykkösasia. Kaikki, mitä teemme, lähtee asiakkaasta ja heidän tarpeistaan. Vaikka olemmekin teknologiayritys, ymmärrämme, että parhaat tulokset saavutetaan yhdistämällä teknologia inhimilliseen kosketukseen. Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja heidän tyytyväisyytensä on meille sydämen asia. Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme vuosittain ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Midpointedin työyhteisö on rakennettu luottamuksen, avoimuuden ja yhteistyön perustalle. Luotamme toisiimme ja autamme toisiamme kasvamaan. Meille on tärkeää myös hyvinvointi ja tasapaino työn ja elämän välillä. Pullan ja kahvin tuoksuinen keskiviikon aamupala on esimerkiksi monen suosikkihetkiä työviikossa, sillä se antaa mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan työkavereiden kuulumisia. Työyhteisömme on myös täynnä eri urheilulajeja harrastavia ihmisiä ja otammekin mittaa toisistamme vuosittain uusien lajikokeiluiden parissa.

Ota meidät seurantaan somessa ja tutustu Midpointediin paremmin!

Haluamme edistää ympäristöystävällistä IT:tä, tukemalla YK:n kestävän kehityksen 2030 tavoitteita ja olemalla vastuullinen laitetoimittaja asiakkaillemme. Me Midpointedilla arvostamme ja kunnioitamme maapalloa ja sen varoja, haluamme suojella niitä parhaamme mukaan. Huolehdimme asiakkaidemme vanhat laitteet uusikäyttöön ja kierrätykseen luotettavalle kumppanille.

Ainutlaatuinen palvelumallimme mahdollistaa parempaa työtä kaikille

Meidän tyyppiset IT-yhtiöt keskittyvät joko tuki- ja infrastruktuuriratkaisuihin tai konsultointiin ja koulutukseen. Me teemme kumpaakin ja yhdistämme ne yhden palvelumallin kokonaisuudeksi. Uskomme vahvasti siihen, että teknologia ja osaaminen ovat toisiaan tukevia tekijöitä, ja tämä yhdistelmä mahdollistaa parhaat tulokset.

It-palvelut, moderni työ, robotiikka, automaatiot

Parempaa työtä -palvelumallimme

Tarjoamamme palvelumallin avulla asiakkaamme voivat huoletta keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja halutessaan ulkoistaa koko IT-kehityshankkeensa meille. Otamme kokonaisvastuun IT:stä, työtapojen modernisoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteenamme ei ole myydä yksittäisiä projekteja, vaan saada aikaan muutos, joka juurtuu syvälle yrityksen jokapäiväiseen työhön ja tekee siitä helpompaa. Ymmärrämme, että muutos ei aina ole helppoa, ja siksi tarjoamme jatkuvaa käyttäjätukea, opastusta ja koulutusta, jotta asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että heidän tiensä muutokseen on sujuva ja tuottava.

Parempaa työtä -palvelumallissamme laadimme tarkkaan kehityssuunnitelman, jonka jälkeen otamme kokonaisvastuun IT-ympäristöstänne. Varmistamme, että ohjelmistot, laitteet ja tietoturva ovat kunnossa ennen kuin siirrymme seuraaviin vaiheisiin. Seuraavaksi keskitymme pilvisovellusten tehokkaampaan hyödyntämiseen koulutusten ja käyttöönottojen avulla. Kun modernit työtavat ovat hallussa voimme yhdessä suunnitella toiminnan kehittämistä ja esimerkiksi rutiinien automatisointia.

Palvelumallissamme keskitymme jatkuvasti konkreettisten tulosten mittaamiseen ja asiakastyytyväisyyden varmistamiseen. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme varmistamaan asiakastyytyväisyysmittauksilla, että asiakkaamme kokevat aina saavansa huippuluokkaista palvelua.