Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

IT-Tuki ratkaisee kaiken

Toimiva IT-tuki on perusedellytys sujuvalle ja tehokkaalle työskentelylle.

Meidän tärkein tehtävä on varmistaa, että työntekijänne voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen, eikä IT-ongelmien kanssa painimiseen. Apua ohjelmistojen käyttämisessä, palvelinongelmien ratkaisemisessa, käyttäjätunnusten hallinnassa tai tietototurva-asetuksissa tarvitaan aika-ajoin jokaisessa yrityksessä.

Tukitiimissämme sinua palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea palveluasennetta. 

IT-tukipalvelumme sisältää

Kun tarvitset apua – saat sitä heti

Apua ohjelmistojen käyttämisessä, palvelinongelmien ratkaisemisessa, käyttäjätunnusten hallinnassa tai tietototurva-asetuksissa tarvitaan jokaisessa yrityksessä. Ja kun mahdollinen ongelmatilanne syntyy, apua tarvitaan heti eikä huomenna. Asiakaslupauksemme on reagoida heti.

Rajaton tukipalveluiden käyttö – ei kuluja

Tukitarpeiden määrää on mahdoton ennustaa etukäteen. Ongelmaan tarttuminen ei saa olla kustannuskysymys. Siksi IT-tukeemme sisältyy rajoittamaton määrä puhelin- ja etätukea, ongelmanratkaisutyö sekä neuvontapalvelu.

Ole meihin yhteydessä – sinä valitset kanavan

Palvelemme yhden kontaktipisteen mallilla, eli palvelu- tai tukipyynnöt voit jättää meille puhelimitse, sähköpostilla, lomakkeella tai online-chatissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit