IT-Premium

IT-ulkoistuspalvelu, jollaisesta et osannut edes haaveilla

IT-Tuki

Office 365

Tietoturva

Varalaite

IT-ulkoistuspalvelu, josta Midpointed tunnetaan.

Olemme IT-kumppani, jonka tarkoituksena on toimia yrityksenne taustalla niin hyvin, että voitte unohtaa IT:n kokonaan. Haluamme vapauttaa teidät tekemään arvokasta työtänne asiakkaillenne. Keskitymme taustalla ylläpidon lisäksi myös jatkuvaan IT-ympäristön kehittämiseen, jotta pilviympäristöt tukevat parhaiten työskentelytapojanne. Ymmärrämme yritysten muuttuvat tarpeet ja joustamme asiakkaidemme mukana. Tahdomme tehdä työstänne parempaa.

IT-premium laskee IT:n kustannuksia, nostaa työn tuottavuutta ja parantaa työssä viihtymistä sekä vähentää liiketoiminnan riskejä.

Miksi palvelumme on ainutlaatuinen?

Ennaltaehkäisemme ongelmat ja kehitämme ympäristöänne jatkuvasti.

Tavallinen IT-ulkoistus keskittyy ratkaisemaan IT-ongelmia ja usein tukipyynnöt laskutetaan erikseen, mikä voi hankaloittaa kuukausibudjetointia. Kehittämässämme IT-premium palvelumallissa asiantuntijamme ennaltaehkäisevät ongelmien syntymistä proaktiivisella toiminnalla, jolloin IT-ongelmia syntyy huomattavasti vähemmän. Mikäli ongelmia pääsee ilmenemään, hoidamme tukipyynnöt aina välittömästi ja erinomaisella palveluasenteella.

Rajaton tukipalvelu

Tukipalvelumme koostuu huippuluokan IT-tähtipelaajista, jotka ovat valmiina auttamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että ammattitaitoinen tiimimme hoitaa IT-haasteet tehokkaasti ja tarjoaa sinulle erinomaista palvelua. Tavoitteenamme on tehdä IT-kokemuksestasi saumaton ja vaivaton, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi täysillä. Tuorein NPS asiakastyytyväisyyslukumme on 77, joka on todella korkea IT-alalla keskimääräiseen lukuun 40 verrattuna. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä palveluumme ja toimintaamme, joita on hiottu vuosikausia.

IT-premiumin kattava sisältö ja hyödyt

  1. Hoidamme Microsoft Office 365-ohjelmistojen hallinnan, päivitykset ja käyttöpalvelut.
  2. Hoidamme työasemien, oheislaitteiden ja käyttöomaisuutenne hallinnan, valvonnan sekä varalaitepalvelun.
  3. Timanttinen tukipalvelumme auttaa mielellään, mikäli tarvitset apua tai neuvoa IT-asioissa. Premiumiin kuuluu rajattomat tuki- ja neuvontapalvelut.
  4. Kiinteän kuukausihinnan ansiosta budjetoit IT:n helposti ja käytät tukipalveluitamme joustavasti.
  5. Tietoturvapalvelumme huolehtii, että yrityksenne tärkeät tiedot ovat turvassa ja työntekijöiden laitteet ja päivitykset ovat ajan tasalla.
  6. IT-premium ennaltaehkäisee IT-ongelmat, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omissa työtehtävissä loistamiseen eikä IT-ongelmien kanssa painimiseen.

Asiakkaamme kertovat

Luottamus, joustavuus ja nopeus, siitä on Midpointed tehty


Katso videolta asiakkaidemme kokemuksia Midpointedista ja IT-premiumista. Tutustu myös NPS-tuloksiimme ja markkinatutkimukseen IT-palveluyrityksistä sekä asiakkaisiimme.

Ota askel sujuvampaan IT:seen jo tänään!

Miten alkuun IT-ulkoistuksen kanssa?

1. Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla. Soita meille, jätä yhteystiedot lomakkeelle, chattaa tai lähetä sähköpostia.

2. Ilmainen lähtötilanteen kartoitus ja analyysi IT-tilanteestanne ja tarpeistanne.

3. Teemme suunnitelman ja esittelemme sen teille tarjouksen kera.

4. Autamme teitä päätöksenteossa ja vastaamme kysymyksiinne ja huoliinne avoimesti.

5. Otamme haltuun IT:nne ja teemme työstänne parempaa.