Tehoa tiedostotyöhön Innovestorilla

Haaste

Tiedostot hukkuivat sekaviin rakenteisiin ja käyttöoikeuksien hallinta oli hankalaa.

Innovestor on pohjoismainen aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka auttaa kasvuyrityksiä menestymään. Innovestorilla työskentelee noin 30 asiantuntijaa, joiden työssä käsitellään päivittäin suurta määrää tiedostoja.

Innovestorilla oli konkreettinen tarve tehostaa tiedostotyötä, sillä oikeiden tiedostojen löytäminen sekavista SharePoint-rakenteista aiheutti usein päänvaivaa ja turhaa työtä.

Midpointed puski meitä tehokkaasti kohti uudenlaisia työtapoja, joista on meille aidosti hyötyä.

Innovestorin lakiasioiden johtaja Anna Bernitz

Ratkaisu


Innovestor kääntyi IT-kumppaninsa Midpointedin puoleen. Ihan aluksi Innovestorin henkilöstölle tehtiin kysely työtavoista ja työskentely-ympäristön kehittämiskohteista. Toivotuimmiksi kehityskohteisiksi nousivat sisäinen viestintä, dokumentinhallinta ja tiedon löydettävyys.

Midpointed suunnitteli ja toteutti yhdessä Innovestorin kanssa modernimman tiedostotyön ympäristön Microsoft Teamsiin – samalla sisäinen viestintä siirrettiin sähköposteista Teams-kanaville. Parhaat käytännöt pohdittiin myös siihen, miten Teamsiä kannattaa hyödyntää kohdeyritysten ja kumppanien kanssa.

Uusi toimintamalli ja yhteiset työtavat kirjattiin Innovestorin modernin työn pelikirjaan. Midpointedin pitämissä Teams-koulutuksissa innovestorilaiset saivat vinkkejä Teamsin peruskäyttöön ja tehokkaampaan työhön.

Lopputulos


Yhteisen projektin perimmäisenä tavoitteena oli vähentää turhaa työtä sekä tehdä työstä tehokkaampaa ja mukavampaa. Siinä onnistuttiin. Myös tiedostojen käyttöoikeushallinta muuttui Teamsiin siirtymisen myötä yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi.

  • Midpointed puski meitä tehokkaasti kohti uudenlaisia työtapoja, joista on meille aidosti hyötyä, sanoo Innovestorin lakiasioiden johtaja Anna Bernitz.

Keskustelemme mielellämme työtapojenne modernisoinnista
M365 -ratkaisuiden avulla