Tekoälyratkaisut

Tekoälyratkaisut ovat mullistaneet työelämää tarjoamalla tehokkaita työkaluja työajan säästämiseen ja liiketoimintaprosessien monimutkaisten haasteiden ratkaisemiseen. Yli puolet tietotyöläisistä hyödyntää jo tekoälyä päivittäisissä työtehtävissään, mikä kertoo AI:n merkityksestä modernissa työympäristössä. Tekoälyn avulla voidaan saavuttaa merkittäviä aikasäästöjä.

Monet tekoälyratkaisut hyödyntävät käyttäjien syöttämiä tietoja mallien parantamiseen, mikä voi aiheuttaa tietovuotoja. Microsoftin tekoälyratkaisut on suunniteltu siten, että yrityksenne tiedot pysyvät turvassa ja yksityisinä, eivätkä ne vuoda organisaation ulkopuolelle.

Parempaa työtä tekoälyllä

Copilot

Tekoälypalveluihimme kuuluu Microsoftin Copilot-tuoteperhe. Copilot on tekoälyavustaja, joka integroituu saumattomasti useisiin liiketoimintasovelluksiin, kuten Teamsiin, PowerPointiin, Wordiin ja Exceliin. Copilot for Microsoft 365 tehostaa työskentelyä, auttaa tiedonhaussa, sisällöntuotannossa sekä päivittäisissä työtehtävissä.

Azure Open AI

Saisiko olla oma tekoälymalli? Azure OpenAI -palvelu on innovatiivinen alusta, joka integroituu saumattomasti Microsoft 365 -ekosysteemiin. Se tarjoaa mahdollisuuden kouluttaa ja ylläpitää räätälöityjä kielimalleja, jotka hyödyntävät OpenAI:n huipputeknologiaa. Palvelun avulla käyttäjät voivat hyödyntää kielimallien tekoälyä omien sovellustensa ja prosessiensa tehostamiseen.

Tekoälyä voidaan hyödyntää esimerkiksi

Asiakaspalvelun tehostaminen chatboteilla

Erilaisten sopimuksien analysointi

Nopeampi tiedonhaku ja löydettävyys

Liiketoiminnan analytiikka ja päätöksenteko

Hyperautomaatio yhdistää tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan

Hyperautomaatio viittaa prosessiin, jossa tekoäly (AI) ja automaatio yhdistyvät toimimaan saumattomasti yhdessä. Se on kuin antaisi tekoälylle ”vartalon” suorittamaan sen ”aivojen” kehittämiä tehtäviä. Hyperautomaation avulla voidaan integroida erilliset tekoälyratkaisut osaksi laajoja liiketoimintaprosesseja, mikä mahdollistaa monimutkaisten ongelmien ratkaisemisen tehokkaammin kuin perinteisellä automaatiolla.

Miten alkuun tekoälyn kanssa?

Tekoälyn hankinta kannattaa aloittaa käyttötapauksen, ongelman tai halutun hyödyn määrittelemisestä. Kun tiedetään mitä tekoälyltä toivotaan, on helpompi valita oikea ratkaisu. Ratkaisu voi olla valmis tekoälyassistentti, kuten Copilot for Microsoft 365 tai se voi olla räätälöity tekoälyapuri kuten Azure AI -mallit tai yhdistelmä eri tekoälyratkaisuita ja automaatioita. Riittää kuitenkin, että tiedät mitä tekoälyn kanssa haluat saavuttaa, me autamme löytämään oikean toteutustavan. Autamme myös mielellämme pohtimaan yhdessä miten tekoälyä voisi hyödyntää parhaiten organisaatiossanne.

Kiinnostaako tekoälyn hyödyntäminen? Ota yhteyttä!

Tomi Keränen

Account Executive, Partner

+358 45 189 8600
tomi.keranen@midpointed.fi

Voit varata tapaamisen myös suoraan kalenterista: Midpointed Tomi Keränen meetings (office365.com)