IT-palvelut, ATK palvelut

Toimiva IT on päivittäisen työnteon perusedellytys. Meidän työmme on varmistaa, että työntekijänne voivat keskittyä tuottavan työn tekemiseen, eikä IT-ongelmien kanssa painimiseen.

Kun valitset Midpointedin, saat IT-kumppanin, joka osaa, palvelee ja toimii ammattimaisesti. Tekee just eikä melkein. Takaa, että tietotekniikka pelittää, apua ja tukea saa nopeasti ja helposti.

IT-palvelut, ATK-palvelut, IT-ulkoistus,, it palvelut
IT-tukipalvelu, IT-tuki, ATK-tuki

IT-Tuki

Tukipalvelumme takaa, että IT-huolesi ovat ohi. Autamme ja opastamme. Tukitiimissämme sinua palvelevat suomalaiset IT-ammattilaiset, joilla on osaamista, kokemusta ja ennen kaikkea palveluasennetta.

tietoturvapalvelut, tietoturvakoulutukset, turvallinen IT-ympäristö

Tietoturva

Tietoturvaratkaisumme ja -palvelumme varmistavat, että yrityksenne tiedot ovat suojattu ulkopuolisilta ja yrityksenne työntekijät voivat turvallisesti käsitellä yrityksenne ja asiakkaidenne tietoja myös etätyössä.

laitehallinta, yrityslaitteet, laitteet yritykselle

Laitteet

Laitteet palvelumme toimittaa ”avaimet käteen” uusimmat yrityslaitteet ja infra-ratkaisut sekä ylläpitää ja valvoo laitekantaanne. Tarjoamme myös juuri teidän yrityksellenne sopivat rahoitusratkaisut.

IT-ULKOISTUKSEN ASIAKASTARINOITA

Case: Moderni ja turvallinen IT-ympäristö

Asiakkaallamme oli tarve modernisoida ja standardisoida koko IT-ympäristönsä. He etsivät luotettavaa ja palvelevaa IT-kumppania, joka toimii proaktiivisesti IT-asioissa.

naisjärjestöjen keskusliitto, asiakastarinoita
asianajotoimisto Lexia, lexia

Midpointed tarjoaa Lexialle IT-ulkoistuspalvelun, IT-Premiumin, joka huolehtii perus-IT:n toimivuudesta. Myös laitteiden leasing-sopimukset tulevat Midpointedin kautta. Lexia on ollut Midpointedin asiakas jo toistakymmentä vuotta. ​

Yhteinen missiomme on tehdä työstänne parempaa: Meillä Midpointedilla on vahva sitoutuminen yrityksenne arjen sujuvoittamiseen, tehokkuuden lisäämiseen ja työn mielekkyyden parantamiseen. Toteutamme tätä missiota tarjoamalla toimivan IT-infrastruktuurin, moderneja työtapoja sekä automaatioita. Meidän erinomainen tukipalvelumme, tehtäviä automatisoiva tiimimme sekä modernin työn asiantuntijamme ovat keskeisiä voimavaroja tämän mission toteuttamisessa