Tiimityöskentelyn keskus kokoaa kaiken  yhteen paikkaan

Chattaa tiimisi kanssa – keskustele ja hallinnoi sisältöä. Teams on käytettävissä kaikilla laitteilla mobiilisti missä ja milloin tahansa.

Voit luoda tiimejä eri projekteihin, ja projektinhallinta helpottuu kun kaikki tiimin jäsenet näkevät saman tiedon ja kommunikoivat vaivattomasti. Säästät aikaa ja parannat työsi tehokkuutta. Ei enää pitkiä sähköpostiketjuja!

Microsoft OneNote kuuluu Office 365 -tuottavuuspakettiin ja on osa Midpointed IT-Premium -palvelua.

Hyödyt

Määritä tiimit ja käytä tuttuja työkaluja yhteisessä paikassa

Teamsillä luot tiimejä eri työryhmille ja projekteille. Työryhmien sisällä keskustelet vaivattomasti tiimin jäsenten kanssa pikaviesteillä, ja voit järjestää niin pieniä kuin suuriakin online-kokouksia.

Työryhmillä on Teamsissa pääsy omiin SharePoint dokumentteihin, OneNote muistiinpanoihin, Outlook kalentereihin ja sähköposteihin. Kaikkia työkaluja ja tiedostoja voidaan käyttää suoraan Teamsissä. Jokainen tiimi räätälöidään kunkin työryhmän tarpeisiin, jolloin kaikilla on nopea pääsy heille tärkeisiin asiakirjoihin ja työkaluihin. Teamsin ilmoitukset pitävät kaikki tiimin jäsenet ajan tasalla tehtävien etenemisestä.

Tuo tietoa eri lähteistä

Teams työryhmiin luodaan suoraan työnkulkuja ja näkymiä eri lähteistä, kuten Power BI:stä tai Google Analyticsista. Eri lähteitä on helppo yhdistää valmiilla työkuluilla. Voit luoda myös omia työnkulkuja eri lähteiden välillä työryhmiesi tarpeisiin.

Tietoturvallisesti hallittu Teams

Teams tarjoaa Office 365:stä tutut yritystason tietoturvaominaisuudet ja vastaa palvelulle asetettuihin tietosuojavaatimuksiin. Näitä ominaisuuksia ovat muun muassa eDiscovery ja lakisääteinen säilytys kanavien, keskustelujen ja tiedostojen osalta. Teams salaa tiedot aina niiden ollessa tallennettuina tai niitä siirrettäessä. Monimenetelmäinen todentaminen parantaa käyttäjätietojen suojausta.

Teams koulutus ja käyttöönotto

Teamsin käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös teams koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

  1. Aloituspalaverissa päätämme tavoitteenne Teamsin hyödyntämiselle ja määritämme yhdessä yrityksenne tarpeet, eri käyttäjäryhmät, niiden käyttötilanteet sekä yksittäiset käyttäjät.
  2. Määrityksen jälkeen rakennamme Teamsiin sovitut käyttäjätiimit sekä asetamme niille sovitut tiimikohtaiset asetukset. Kun kaikki on valmista, otamme Teamsin käyttöön kaikkien käyttäjien kaikilla laitteilla.
  3. Ennen käyttöönottoa koulutamme käyttäjänne Teamsin ominaisuuksiin ja hyödyntämiseen, annamme käyttöä helpottavia ohjeita ja vinkkejä. Teams koulutuksia pidetään 2-3 kpl ja ne kestävät noin 2 tuntia kerrallaan.
  4. Käyttöönoton jälkeen tuemme ja opastamme käyttäjiänne sovelluksen päivittäisessä käytössä. Apua ja tukea käyttäjänne saavat helposti IT-tukipalvelumme kautta.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Microsoft Teams -sovelluksen avulla. Kerromme samalla lisää Teams koulutuksesta.

Ajankohtaista