Moderni työ

AUTAMME RAKENTAMAAN MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN MICROSOFT 365-TYÖKALUILLA

Kun yrityksen perus IT-infrastruktuuri on kunnossa seuraavaksi kannattaa suunnata katse, miten organisaatiossa voitaisiin kehittää henkilöstön työtapoja tehokkaampaan ja tuottavampaan suuntaan. Yhteiset ja selkeät toimintatavat ja tiedonhallinta vähentävät työaikahukkaa ja työnteko on mielekkäämpää. M365-pilvisovelluksien hyödyntäminen on edellytys sujuvalle ja joustavalle työlle, jota voi tehdä missä ja milloin tahansa.

Tutustu modernin työn palveluihimme:

Pelikirja

Modernin työn pelikirja kertoo organisaation yhteiset pelisäännöt ja työkalujen roolit.

Tyttö tundralla

Teams

Teams on työpäivän keskus, jonka tehokäyttö on kaikille hyödyksi.

Koulutus

Varmuutta moderniin työhön M365-työkalujen ja työtapojen koulutuksista.

Intranet

SharePoint-intranet tukee henkilöstöä, rutiineja ja työtapoja.

moderni työ

Mitä on moderni työ?

Moderni työ tarkoittaa koko organisaatiossa sovittuja yhteisiä toimintatapoja ja sitä tukevien työn tuottavuussovelluksien käyttämistä. Nykypäivänä ihmisten odotukset työlle ja sen tekemiselle ovat muuttuneet. Tarvitaan avointa ja verkostomaista kommunikointia, virtuaalisia tiimejä ja työtiloja joustavaan työhön. Tiedon hallinta, jakaminen ja turvaaminen ovat keskiössä niin koko organisaatiotasolla kuin henkilötasolla.

Moderni työ on tehokkaampia ja fiksumpia työtapoja ja tiedonhallintaa. Autamme asiakkaitamme tekemään parempaa työtä.

Midpointedin M365-osaajat palveluksessanne

Modernin työn tiimimme koostuu pitkän linjan asiantuntijoista, joilla on kokemusta lukuisista onnistuneista projekteista. Tiimimme kaikki jäsenet ovat erittäin kokeneita ja ansioituneita Microsoft -pilvisovelluskonsultteja. Uusien ja fiksumpien työtapojen ideointi ja jalkauttaminen yhdessä asiakkaidemme kanssa on työtä, jota teemme suurella sydämellä.

Uskomme teknologian ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ja soveltamiseen, mutta meille tärkein asia on ratkaisuiden jalkauttaminen. Niin että jokainen osaa ja haluaa käyttää niitä arjessaan yhdessä sovituilla tavoilla.

Miten modernia työtä kannattaisi lähteä kehittämään?

Suosittelemme lähtötilanteen kartoitukseen digityötapakyselyä henkilöstölle. Kartoitamme henkilöstönne digityötavat ja toiveet parannuksista. Näin saadaan kokonaiskuva eniten kehitettävistä alueista, esimerkiksi nähdään jos suurin ongelma on tiedostojen vaikea löydettävyys. Digityötapakysely on nopea ja helppo tapa selvittää lähtötilanne, jonka jälkeen voimme antaa teille ehdotukset toimenpiteistä. Digityötapakyselymme on ilmainen!

Digityötapakyselyn tulosten avulla lähdetään suunnittelemaan yhteisiä toimintatapoja eli pelikirjaa. Keräämme pelikirjaan ohjeet esimerkiksi dokumenttien tallennuksesta tai sisäisistä viestintätavoista. Pelikirjan jälkeen muotoillaan M365-ympäristönne toimivaksi. Oli kyseessä sitten SharePoint-intranet tai Teamsin uudelleen järjestely.

Kun yhteiset pelisäännöt ovat selvät ja digityöympäristöt ajan tasalla, koulutamme käyttäjät yhteisiin työtapoihin, jolla pyritään jalkauttamaan tehdyt muutokset sujuvaksi osaksi arkea. Tarjoamme kehitysprojektin jälkeen jatkuvaa tukea, opastusta ja ympäristön ylläpitoa kuukaudessa.

Modernin työn prosessi

moderni työ

Tarjoamme monipuolisia modernin työn palveluita intranetin rakentamisesta Teams-koulutuksiin. Toteutamme myös yksittäisiä osa-alueita esimerkiksi koulutuksen tai pelikirjan, mutta suosittelemme parhaiden tulosten saamiseksi käymään läpi koko prosessin.

Asiakastarinoita ja asiakkaitamme, jotka tekivät työstään parempaa moderneilla työtavoilla

tuokko

Tuokko
Case: Tuokon uusi SharePoint-intranet miellyttää käyttäjiä

Uudesta intranetistä rakennettiin käyttäjäystävällinen, visuaalinen ja ajantasainen, josta tieto löytyy helposti.

innovestor

Innovestor
Case: Tehoa tiedostotyöhön

Asiakkaamme Innovestor säästi 127 henkilötyöpäivää vuodessa moderneilla työtavoilla!

Kiinnostuitko modernin työn mahdollisuuksista yrityksellenne?

Joni Ikonen

MWP Sales Executive

+358407619901
joni.ikonen@midpointed.fi