Laitteet palveluna

Markkinoiden parhaat yrityslaitteet monipuolisilla rahoitusratkaisulla

Toimitamme tietokonekoneet ja oheislaitteet avaimet käteen -mallilla, ohjelmistot asennettua ja käyttäjäkohtaisesti personoituna. Suunnitelemme ja toimitamme myös infaratkaisut ja verkkolaitteet.

Laitehallintamme varmistaa, että asiakkaidemme laitteet pysyvät toimintakuntoisina ja päivitettyinä. Ongelmien sattuessa varalaitepalvelumme toimittaa nopeasti ja ilman erillistä korvausta vastaavan koneen korjauksen tai huollon ajaksi.

Meidän kautta saatte myös yrityksellenne sopivat rahoitusratkaisut.

Tarjoamme myös nykyaikaisen verkkokaupan sopimusasiakkaillemme. Voimme luoda kauppaan yrityksellesi oman räätälöidyn näkymän, joka tarjoaa yrityksesi vakiotuotteet helposti tilattavaksi sopimushinnoin.

Tästä verkkokauppaan >>

Hyödyt

Sopivammat laitteet

Autamme teitä valitsemaan tarpeitanne vastaavat laitteet. Kun laitteita ei valita vain fiiliksen tai hinnan perusteella varmistat, että laiteinvestointinne ovat tehty fiksusti.

Kilpailukykyiset hinnat

Koska olemme melko iso laitehankkija, meidän kautta saat laitteet edullisemmin, kuin jos hankkiset ne itse.

Rahoitusratkaisut

Leasing, vuokraus tai osto omaksi, valitse teille sopivin ratkaisu, me hoidamme kaiken muun.

Elinkaaren hallinta

Pidämme huolen, että laitekantanne on ajantasalla, vanhentuneet koneet päivitetään uusiin ja käyttökelpoiset laitteet saavat uuden käyttäjän.

Laitteet palveluna

Meidän kautta saat uusimmat HP:n, Lenovon, Microsoftin, Dellin ja Applen tietokoneet ja mobiilaitteet. Voit itse valita haluamasi mallin, mutta tärkeä osa työtämme on auttaa asiakkaitamme valitsemaan käyttäjien tarpeisiin juuri oikeat laitteet.

Monipuoliset rahoitusratkaisut, osto, leasing tai vuokraus, tuovat säästöjä ja elinkaarenhallintapalvelumme pitää laitekannan hallittuna.

Laitehallinta

Laitteiden monitorointi

Seuraamme jatkuvasti laitteiden toimintaa kuten niiden muistien tilaa, mahdollisia virhetilanteita sekä ohjelmistoversioita. Tilanteen vaatiessa annamme jo ennaltaehkäisevästi ohjeita ja suosituksia käyttäjille.

Näin pystymme ennaltaehkäisemään asiakkaidemme laitteiden vikaantumisen. Tämä tuo merkittävää hyötyä, koska laitteet pysyvät jatkuvasti toimintakuntoisina ja päivitettyinä.

Varalaitepalvelu

Jos asiakkaamme tietokone rikkoutuu tai vaatii fyysisiä huoltotoimenpiteitä,  laitepalvelumme toimittaa nopeasti asiakkaallemme varalaitteet huollon ajaksi ilman erillistä korvausta.

Meillä on oma laitevarasto, joka sisältää uusimpia yrityskoneita. Toimitamme varalaitteen asiakkaallemme heti, kun saamme tiedon sen tarpeesta.