Laitteet palveluna

Markkinoiden parhaat yrityslaitteet monipuolisilla rahoitusratkaisulla

Toimitamme tietokonekoneet ja oheislaitteet avaimet käteen -mallilla, ohjelmistot asennettuna ja käyttäjäkohtaisesti personoituna. Suunnittelemme ja toimitamme myös infraratkaisut ja verkkolaitteet.

Laitehallintamme varmistaa, että asiakkaidemme laitteet pysyvät toimintakuntoisina ja päivitettyinä. Ongelmien sattuessa varalaitepalvelumme toimittaa nopeasti ja ilman erillistä korvausta vastaavan koneen korjauksen tai huollon ajaksi.

Meidän kautta saatte myös yrityksellenne sopivat rahoitusratkaisut.

Tarjoamme myös nykyaikaisen verkkokaupan sopimusasiakkaillemme. Voimme luoda kauppaan yrityksellesi oman räätälöidyn näkymän, joka tarjoaa yrityksesi vakiotuotteet helposti tilattavaksi sopimushinnoin.

Tästä verkkokauppaan >>

Hyödyt

Sopivammat laitteet

Autamme teitä valitsemaan tarpeitanne vastaavat laitteet. Kun laitteita ei valita vain fiiliksen tai hinnan perusteella varmistat, että laiteinvestointinne ovat tehty fiksusti.

Kilpailukykyiset hinnat

Koska olemme iso laitehankkija, meidän kautta saat laitteet edullisemmin, kuin jos hankkisit ne itse.

Rahoitusratkaisut

Leasing, vuokraus tai osto omaksi, valitse teille sopivin ratkaisu, me hoidamme kaiken muun.

Elinkaaren hallinta

Pidämme huolen, että laitekantanne on ajan tasalla, vanhentuneet koneet päivitetään uusiin ja käyttökelpoiset laitteet saavat uuden käyttäjän.

Laitteet palveluna

Meidän kautta saat uusimmat HP:n, Lenovon, Microsoftin, Dellin ja Applen tietokoneet ja mobiililaitteet. Voit itse valita haluamasi mallin, mutta tärkeä osa työtämme on auttaa asiakkaitamme valitsemaan käyttäjien tarpeisiin juuri oikeat laitteet.

Monipuoliset rahoitusratkaisut, osto, leasing tai vuokraus, tuovat säästöjä ja elinkaarenhallintapalvelumme pitää laitekannan hallittuna.

Mitä hyötyjä on hankkia laitteet palveluna? Mitä laitevalinnassa tulisi ottaa huomioon? Suosituimpia laitteita yrityskäyttöön.

Laitehallinta

Laitehallinta varmistaa, että kaikki laitteet ovat suojattuina tunnetuilta tietoturvariskeiltä. Se seuraa ja hallinnoi tärkeitä ohjelmistopäivityksiä, kuten käyttöjärjestelmän päivityksiä ja sovellusten päivityksiä. Päivitetyt ohjelmistot ovat vähemmän alttiita hyökkäyksille ja haavoittuvuuksille. Laitehallinta voi myös hallita käyttäjien pääsyä tiettyihin tiedostoihin, sivuihin tai sovelluksiin. Tämä auttaa organisaatioita valvomaan, kuka voi käyttää tiettyjä resursseja ja varmistaa, että tietoturvasääntöjä noudatetaan.

Seuraamme jatkuvasti laitteiden toimintaa, kuten niiden muistien tilaa, mahdollisia virhetilanteita sekä ohjelmistoversioita. Tilanteen vaatiessa annamme jo ennaltaehkäisevästi ohjeita ja suosituksia käyttäjille. Näin pystymme ennaltaehkäisemään asiakkaidemme laitteiden vikaantumisen. Tämä tuo merkittävää hyötyä, koska laitteet pysyvät jatkuvasti toimintakuntoisina ja päivitettyinä.

Varalaitepalvelu

Jos asiakkaamme tietokone rikkoutuu tai vaatii fyysisiä huoltotoimenpiteitä,  laitepalvelumme toimittaa nopeasti asiakkaallemme varalaitteet huollon ajaksi ilman erillistä korvausta.

Meillä on oma laitevarasto, joka sisältää uusimpia yrityskoneita. Toimitamme varalaitteen asiakkaallemme heti, kun saamme tiedon sen tarpeesta. Näin työt eivät keskeydy toimimattomien laitteiden vuoksi. Laitehallinnalla pyrimme ennaltaehkäisemään laitteiden rikkoontumista.

Paketteihin kuuluu:

Toimitamme paketit käyttöönottovalmiina ja asennamme ne puolestasi. Moderneilla laitteilla varmistat saumattoman yhteydenpidon, jopa silloin kun osa palaverin osallistujista liittyy mukaan etäyhteyksien välityksellä.

Ota yhteyttä ja katsotaan teille paras ratkaisu!

Toimitamme yhdessä Ricoh Finlandin kanssa myös monipuoliset, ekologiset ja kestävät tulostusratkaisut. Oli kyseessä sitten monitoimilaitteet tai yhden toiminnon tulostimet, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivimmat ratkaisut. Kysy lisää!

Ricoh Smart Integration on turvallinen, tehokas ja ketterä tulostusinfrastuktuuri, jolla teet tulostamisesta helpompaa. Sen avulla esimerkiksi muutat paperiasiakirjat helposti digitaaliseen muotoon ja automatisoit työnkulkuprosessit. Lue lisää: RICOH Smart Integration | Ricoh Finland

Yrityslaitteet helposti ja kustannustehokkaasti meiltä! Ota yhteyttä.