Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Uusimmat  yrityslaitteet ja niiden hallinta

Midpointedilta saat markkinoiden parhaat yrityslaitteet jokaisen käyttäjän tarpeisiin.

Toimitamme koneet avaimet käteen -mallilla, ohjelmistot asennettua ja käyttäjäkohtaisesti personoituna.

Laitehallintamme varmistaa, että asiakkaidemme laitteet pysyvät toimintakuntoisina ja päivitettyinä. Ongelmien sattuessa varalaitepalvelumme toimittaa nopeasti ja ilman erillistä korvausta vastaavan koneen korjauksen tai huollon ajaksi.

Hyödyt

Laitteet palveluna

Meidän kautta saat uusimmat HP:n, Lenovon, Microsoftin, Dellin ja Applen tietokoneet ja mobiilaitteet. Voit itse valita haluamasi mallin, mutta tärkeä osa työtämme on auttaa asiakkaitamme valitsemaan käyttäjien tarpeisiin juuri oikeat laitteet.

Monipuoliset rahoitusratkaisut, osto, leasing tai vuokraus, tuovat säästöjä ja elinkaarenhallintapalvelumme pitää laitekannan hallittuna.

Laitehallinta

Laitteiden monitorointi

Seuraamme jatkuvasti laitteiden toimintaa kuten niiden muistien tilaa, mahdollisia virhetilanteita sekä ohjelmistoversioita. Tilanteen vaatiessa annamme jo ennaltaehkäisevästi ohjeita ja suosituksia käyttäjille.

Näin pystymme ennaltaehkäisemään asiakkaidemme laitteiden vikaantumisen. Tämä tuo merkittävää hyötyä, koska laitteet pysyvät jatkuvasti toimintakuntoisina ja päivitettyinä.

Varalaitepalvelu

Jos asiakkaamme tietokone rikkoutuu tai vaatii fyysisiä huoltotoimenpiteitä,  laitepalvelumme toimittaa nopeasti asiakkaallemme varalaitteet huollon ajaksi ilman erillistä korvausta.

Meillä on oma laitevarasto, joka sisältää uusimpia yrityskoneita. Toimitamme varalaitteen asiakkaallemme heti, kun saamme tiedon sen tarpeesta.

 

 

Ajankohtaista