Vapauta luovuutesi ja säästä työaikaa Copilotilla

Copilot on Microsoftin uusi tekoälytuoteperhe, joka yhdistää suurten kielimallien voiman Microsoft Graphin ja Microsoft 365 -sovellusten tuottamaan yritysdataan. Copilot-tuoteperheen tavoitteena on auttaa käyttäjiä vapauttamaan luovuutensa, lisäämään tuottavuuttaan ja kehittämään taitojaan tekoälyn avulla niin töissä kuin arjessakin. Copilot tulee muuttamaan tapaamme tehdä työtä ennennäkemättömällä tavalla.

Copilot ydintuoteperhe koostuu kolmesta tuotteesta, Copilot in Windows -tekoälyapurista Windows 11 -käyttöjärjestelmässä, Microsoft 355 Copilotista, joka tuo tekoälyn tuttuihin Microsoft 365 -sovelluksiin ja Microsoft 365 Chatistä, joka tuo tavallaan kaiken yhteen toimien töissä tekoälyassistenttinasi.

Miten Copilot toimii käytännössä?

Copilot toimii älykkäänä apurina, joka avautuu sivupaneelina tai integroituu tuttuihin ohjelmistoihin, kuten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams ja monet muut. Käyttäjä voi antaa ohjeita Copilotille luonnollisella kielellä tai pikakomennoilla, ja Copilot suorittaa annetun tehtävän parhaan kykynsä mukaan. Copilot voi esimerkiksi kirjoittaa koodia, luoda kaavioita, muokata kuvia tai ehdottaa parannuksia teksteihin.

Copilot hyödyntää uusimpia innovaatioita tekoälyn alalla, kuten GPT-4-kaltaisia suuria kielimalleja, jotka pystyvät tuottamaan luonnollista ja ymmärrettävää tekstiä eri aiheista. Copilot myös integroituu saumattomasti Microsoft Graphin kanssa, joka sisältää käyttäjien työhön liittyvää tietoa, kuten sähköposteja, kalenterimerkintöjä, tiedostoja ja kontakteja. Näin Copilot pystyy tarjoamaan käyttäjille räätälöityjä ja kontekstuaalisia ehdotuksia heidän työskentelynsä tueksi, oikeasti heitä koskevan tiedon pohjalta.

Copilot tuoteperheen tuotteet: Copilot in Windows, Bing Chat Enterprise, Microsoft 365 Copilot, Microsoft 365 Chat, Microsoft Security Copilot, Microsoft Sales Copilot, Github Copilot.

Miten saavutetaan tekoälyn tuottavuusloikka ilman piilo-IT:tä ja villiä länttä? Lue Henrikin ajatuksia tekoälystä ja käyttöönottoprosesseista lisää blogistamme.

Esimerkkejä Copilotin tehtävistä

Muunna Word-tiedosto PowerPoint-esitykseksi

Tee monimutkaisia Excel-kaavoja luonnollista kieltä käyttäen

Käsittele ja priorisoi saapunutta sähköpostia

Järjestä tapaamisia apurin avulla, tai pyydä yhteenvetoa palaverista mihin et päässyt mukaan

Pyydä vinkkejä tai uusi kappale aloittamaasi vinkkiin, tai kirjoita koko dokumentti tyhjästä

Löydä haluamaasi aiheeseen liittyviä tiedostoja yrityksesi sisältä

Copilotilla voit keskittyä työhön josta nautit

Copilotilla vähennät jokapäiväisiä työtehtäviä, kuten sähköpostien kirjottamista ja tapaamisten sopimista. Copilot tekee ne puolestasi muutamassa sekunnissa, missä sinulla menisi kymmeniä minuutteja. Copilotin missio on järjestää sinulle enemmän aikaa luovaan ja aidosti tuottavaan työhön mistä olet innostunut.

”Kaikki ansaitsevat löytää työnsä tarkoituksen ja merkityksen” – Microsoft

Sen avulla voit olla luovempi Wordissä tekstien kanssa, analyyttisempi Excelissä, visuaalisempi PowerPointissa, tuotteliaampi Outlookissa ja yhteistyökykyisempi Teamsissa. Esimerkiksi Copilot voi auttaa sinut alkuun Wordissa tekstien tuotannossa. Hyvästi tyhjän sivun syndrooma. Copilot on myös ystäväsi tekstin muokkauksessa ja ideoinnissa, jotta saat sanottua viestisi haluamallasi tavalla.

Säästä aikaa tiedon etsimisessä Business Chatin avulla, joka on perillä organisaation dokumenteista ja tiedoista. Kysy Business Chatilta kysymys ja saat siltä vastauksen välittömästi perustuen oikeisiin tietolähteisiin yrityksessäsi.

Lue lisää Copilotista Microsoftin sivuilta

Tässä oli vain pintaraapaisu siitä miten Copilot tulee muuttamaan työtäsi paremmaksi. Copilot tulee saataville loppuvuodesta 2023. Keräämme nyt listaa yrityksistä, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan Copilotin ensimmäisinä ja viemään työnsä uudelle tasolle. Seuraa sivujamme ja sosiaalista mediaamme, sillä julkaisemme jatkuvasti lisätietoa uudesta Copilotista.

Haluatteko Copilotin käyttöön ensimmäisten joukossa? Liity odotuslistallemme, niin olemme teihin yhteydessä.