Microsoft 365-koulutukset

Työtavat ja tekniikka haltuun Microsoft 365-koulutuksissa

Kun yhteiset työtavat on kirjattu ja työvälineet ja järjestelmät ajan tasalla, on erityisen tärkeää kouluttaa henkilöstö konkreettisesti ottamaan uudet työtavat ja järjestelmät osaksi arkea.

Tarjoamme monipuolisia Microsoft 365 -koulutuksia, jotka eivät keskity pelkästään teknisiin ominaisuuksiin, vaan myös työtapoihin ja parhaisiin käytäntöihin. Näissä koulutuksissa pyritään tukemaan organisaatiota arkisten työtehtävien sujuvoittamisessa ja tehokkuuden lisäämisessä. Ymmärrämme, että muutos on haastavaa etenkin yhdistettynä uusiin järjestelmiin ja siksi olemme tukemassa niin johtoa kuin työntekijöitä tässä prosessissa.

Suunnittelemme kanssanne teille sopivan koulutuskokonaisuuden: aiheet, kestot ja kohderyhmät. Koulutukset voidaan järjestää Teams-kokouksina tai paikan päällä.

M365-koulutus, Microsoft koulutukset, M365-konsultointi, Microsoft 365-koulutukset

Miksi kannattaa valita Midpointed kouluttamaan Microsoft 365-sovellusten käyttöä?

  1. Räätälöidyt koulutukset: Midpointedin tarjoamat koulutukset voidaan suunnitella organisaation tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Koulutuskokonaisuudet voivat vaihdella aiheiden, kestojen ja kohderyhmien suhteen, jotta varmistetaan, että jokainen koulutus vastaa organisaation tarpeita.
  2. Kokemus ja asiantuntemus: Midpointedin kouluttajilla on vahva kokemus ja asiantuntemus Microsoft 365 -työkaluista. Tämä tarkoittaa, että koulutukset ovat laadukkaita ja käytännönläheisiä. Kouluttajat puhuvat ihmisten kieltä, eivät IT-jargonia, mikä tekee oppimisesta helpompaa kaikille. Koulutuspalautteemme ovat kiitettäviä. Tiedämme M365-työkalujen parhaat käyttötavat sekä sen, miten Microsoftin työkalut ovat kehittymässä lähitulevaisuudessa.
  3. Sujuvoita päivittäistä työtä: Microsoft 365 -sovellukset ja työkalut ovat monipuolisia, mutta niiden täysimääräinen hyödyntäminen edellyttää usein syvempää ymmärrystä. Koulutukset auttavat työntekijöitä hallitsemaan työkalut tehokkaammin ja tekemään päivittäiset tehtävät nopeammin.
  4. Ymmärrämme liiketoimintaa: Kaikki koulutukset suunnitellaan tukemaan asiakkaan liiketoimintaa. Tehokamman työn kautta organisaation tuottavuus paranee, ja investointi koulutukseen näkyy selkeästi tuloksissa.
  5. Yhteiset työtavat ja parhaat käytännöt: Microsoft 365 -koulutuksissa käydään läpi yhteiset työtavat ja parhaat käytännöt. Tämä on tärkeää, koska se auttaa organisaatiota luomaan yhtenäisiä ja tehokkaita prosesseja. Samat säännöt ja käytännöt vähentävät sekaannusta ja tekevät tiimityöstä tehokkaampaa.

Meillä on monipuolista kokemusta erilaisista M365-koulutuksista. Yleisimpiä koulutusaiheita ovat:

Modernin työn perusteet

Koulutus, joka tarjoaa organisaation työntekijöille perustiedot digitaalisesta työstä, yhteisistä työtavoista ja käytännöistä.

Viestintä Teamsissa

Opastamme oikean viestintäkanavan valinnassa, vinkkejä erityisesti Teams-keskusteluihin ja -viestintään liittyen.

Lue lisää Teamsista

Tiedostotyö

Käsittelemme tiedostojen tallennuspaikkoja, kuten Teams, SharePoint ja OneDrive, sekä parhaita käytäntöjä tiedostotyössä.

Tehtävänhallinta

Tutustumme tehtävienhallintaan Teams Taskin, To-Do:n ja Plannerin avulla.

Muistiinpanot

Opastamme yksityisten ja yhteisten muistiinpanojen pitämiseen OneNotessa.

Viva-tuoteperhe

Koulutukset voivat sisältää esimerkiksi Viva Engage -työkalun käytön opettelua yhteisöllisyyden lisäämiseksi tai ajanhallintaa Viva Insightsin avulla.

Lue lisää Vivasta

Teams-omistaja

Käsittelemme Teams-omistajan roolia, tehtäviä ja toimintoja.

Intranet

Intranetin sisällöntuottajien ja pääkäyttäjien koulutukset kuuluvat aina intranet-projekteihimme.

Lue lisää intranetistä

Toteutimme lyhytkoulutusten sarjan Raklille Teamsin tehokäyttöön

Teams koulutus Raklilaisille järjestettiin reilun kuukauden mittaisena sarjana. Ensimmäisessä, pidemmässä koulutuksessa perehdyttiin RAKLIn Teams-ympäristöön ja yhteisiin työtapoihin. Sen jälkeen Teamsin toiminnallisuuksia käytiin läpi puolen tunnin lyhytkoulutuksissa, joita järjestettiin joka päivä useamman viikon ajan.

Keskustelemme mielellämme koulutustarpeistanne lisää. Ole yhteydessä niin aloitetaan paremman työn matka jo tänään!