mies seisoo vuorella

Helposti liikkeelle automaatiossa!

Määrittely on ensimmäinen askel onnistuneeseen automaatioprojektiin

Automaatio- ja integraatioratkaisuillamme voit säästää kustannuksia, tehostaa toimintaa ja lisätä työhyvinvointia. Anna työntekijöidesi olla taas asiantuntijoita! Kun vapautat aikaa ja resursseja rutiineista, voit panostaa enemmän merkityksellisiin tehtäviin. Tarjoamme sinulle helpon ja kattavan tavan hyödyntää automaatiopalveluita, joissa yhdistämme liiketoimintaosaamisen ja teknologian. Aloita työtapojen muutos RPA määrittelyllä!


Ohjelmistoautomaation suosion on kovassa kasvussa
yrityksissä. Lue lisää tutkimuksestamme:
RPA suomalaisissa yrityksissä >>

Mitä saat RPA määrittelystä?

Prosessikuvauksen: Selkeän ymmärryksen prosessista, joka auttaa sinua hahmottamaan automatisoinnin potentiaalin.

Prosessianalyysin: Syvällisen tarkastelun prosessista, joka avulla tunnistamme yhdessä mahdolliset parannuskohteet ja pullonkaulat.

Arvion mittausmahdollisuuksista: Kun prosessi on piirretty auki, voimme miettiä mihin kohtaan prosessia sopisivat Key Performance Indikaattorit.

ROI-laskelman: Laskelman automatisoinnin tuomista säästöistä, joka auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Miten määrittely etenee?

Istumme alas Midpointedin asiantuntijoiden ja yrityksenne prosessiomistajien kanssa, jotta voimme ymmärtää liiketoimintanne tarpeet ja tavoitteet mahdollisimman kattavasti. Mittaamme ja kartoitamme prosessinne yksityiskohtaisesti. Nauhoitamme prosessin tai käytämme prosessilouhintatyökaluja, jotta saamme tarkan kuvan nykytilanteesta.

”Midpointedin kanssa olemme päässeet kustannustehokkaasti tutustumaan ohjelmistorobotiikan kiehtovaan maailmaan. Workshopit ovat toimintatapana tehokkaita, ja ohjaavat toimintaamme oikeaan suuntaan. Ehdottomasti kympin arvoinen suoritus tähän saakka.”

Keuruun Energian ICT-manager Janne Sievälä

Miksi RPA määrittelyprojekti on loistava työkalu alkuun?

Tarkka hinta automatisoinnille: Voit arvioida automatisoinnin kustannukset ennen sen käynnistämistä.

Pullonkaulojen paljastuminen: Tiedät, missä prosessisi hidasteet ovat, ja mistä suurin aikasäästö on saavutettavissa.

Työajan arvosuhteen paljastuminen: Näet, kuinka paljon aikaa prosessiin kuluu suhteessa sen tuottamaan arvoon.

Kenelle suosittelemme RPA määrittelyprojektia?

Jos harkitsette automatisointia yrityksessänne tai olette kiinnostuneita ottamaan käyttöön automaatio-, ohjelmistorobotti- tai tekoälyratkaisuja.

Rejlers

Rejlers automatisoi ison osan laskutusprosessia vastatakseen asiakkaan tarpeeseen. Robotti luo kuukausittain tuhansia laskuja laskutusjärjestelmään.

Keuruun energia

Aiemmin uuden sähkösopimuksen luominen CRM:ään vaati huomattavan paljon manuaalista työtä. Robotti hoitaa sen nopeasti ja virheettömästi.

Kansallisgalleria

Lippukassojen ja maksukorttien täsmäytykseen kului aikaisemmin kaksi viikkoa työaikaa kuukaudessa. Robotilta toimiin kuluva aika on 15 minuuttia.