Midpointed – IT-kumppani uusiin ulottuvuuksiin

Olemme käynnistäneet avaruusteemaisen ”Space IT – IT-kumppani kuin toiselta planeetalta” -kampanjan. Aivan kuten avaruus on täynnä loputtomia mahdollisuuksia ja tuntemattomia yllätyksiä, haluamme näyttää, kuinka IT-ulkoistus voi avata yrityksellesi uusia ulottuvuuksia. Tässä blogissa esittelemme 5+1 tähtitieteellistä syytä, miksi kannattaa valita juuri Midpointed IT-kumppaniksi.

IT-ulkoistuksellamme on aidosti kiinteä hinta: Matkustaessasi galaksien välillä, yllättävät menot voivat olla vaarallisia. Kiinteähintaisen IT-palvelumme ansiosta varmistat, että taloudellinen matkasi pysyy selkeänä, ilman odottamattomia ”mustia aukkoja” budjetissasi. Hintaan ei esimerkiksi vaikuta, että kuinka monta kertaa tarvitset timanttisen tukitiimimme apua.

Olemme kumppani, joka myös kouluttaa: Henkilöstö on parhaimmillaan, kun he toimivat yhdessä harmoniassa. Midpointedin lisäpalveluna tarjoamat koulutusratkaisut ja pelikirja varmistavat, että yrityksesi tiimi on valmiina kohtaamaan kaikki mahdolliset tähtisumut. Reitti kanssamme eteneekin usein IT-ulkoistuksesta moderneihin työtapoihin ja lopulta automaatioihin. Kutsumme tätä kokonaismallia Tuottava työ -palvelumalliksi.

Emme vain sammuta tulipalloja vaan toimimme proaktiivisesti: Tulevaisuutta voi olla vaikea ennustaa, mutta tukitiimimme kuitenkin yrittää katsoa kristallipalloa mahdollisimman tarkasti. Työskentelemme ennaltaehkäisevästi havaitaksemme ja estääksemme IT-ongelmat ennen niiden ilmenemistä.

Yhteinen missiomme on tehdä työstänne parempaa: Meillä Midpointedilla on vahva sitoutuminen yrityksenne arjen sujuvoittamiseen, tehokkuuden lisäämiseen ja työn mielekkyyden parantamiseen. Toteutamme tätä missiota tarjoamalla toimivan IT-infrastruktuurin, moderneja työtapoja sekä automaatioita. Meidän erinomainen tukipalvelumme, tehtäviä automatisoiva tiimimme sekä modernin työn asiantuntijamme ovat keskeisiä voimavaroja tämän mission toteuttamisessa.

Galaktinen suojaus: Kyberavaruus on täynnä yrityksiin kohdistuvia uhkia. Huippuluokan tietoturvamme pitää huolen, että päätelaitteesi ja käyttäjäidentiteettisi ovat turvassa. Vältä madonreiät tietoturvassa!

Meillä on valovuosien kokemus toimivasta IT:stä: Olemme olleet uskollinen kumppani asiakkaillemme useita kymmeniä vuosia, suorittaen onnistuneesti monia asiakasprojekteja ja saavuttaen liiketoiminnallisia hyötyjä. Pitkäaikaiset asiakkuudet ovat merkki palveluidemme ja prosessiemme toimivuudesta.

Oletko valmis astumaan uusiin ulottuvuuksiin liiketoimintasi IT-tarpeiden kanssa? Midpointed on valmiina olemaan luotettava kumppanisi. Ymmärrämme IT:n monimutkaisuuden sekä liiketoimintasi ainutlaatuiset vaatimukset ja olemme erikoistuneet yhdistämään nämä kaksi maailmaa saumattomasti.

Nyt on aika ottaa askel eteenpäin ja aloittaa menestyksekäs yhteistyö. Tule mukaamme tähän uuteen seikkailuun, jossa autamme yritystäsi saavuttamaan uusia korkeuksia ja loistamaan omalla alallasi. Olemme täällä tukemassa sinua matkallasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita uusi luku liiketoimintasi kehityksessä kanssamme!

Santeri Kirves

Galactic Account Manager

+358 44 361 1912
santeri.kirves@midpointed.fi