IT-kumppani kuin toiselta planeetalta

Ainutlaatuinen ja kiinteähintainen IT-ulkoistuspalvelu

Ulkoista IT ja nauti painottomasta yhteistyöstä

Olemme IT-kumppani, jonka tarkoituksena on toimia yrityksenne taustalla niin hyvin, että voitte unohtaa IT:n kokonaan. Haluamme vapauttaa teidät tekemään arvokasta työtänne asiakkaillenne. Keskitymme taustalla ylläpidon lisäksi myös jatkuvaan IT-ympäristön kehittämiseen, jotta pilviympäristöt tukevat parhaiten työskentelytapojanne. Ymmärrämme muuttuvat tarpeet ja joustamme asiakkaidemme mukana. Tahdomme tehdä työstänne parempaa.

IT-ulkoistus, joka nostaa sinut ja yrityksesi uuteen sfääriin

Tavallinen IT-ulkoistus keskittyy ratkaisemaan IT-ongelmia ja usein tukipyynnöt laskutetaan erikseen, mikä voi hankaloittaa kuukausibudjetointia. Kehittämässämme IT-premium palvelumallissa asiantuntijamme ennaltaehkäisevät ongelmien syntymistä proaktiivisella toiminnalla, jolloin IT-ongelmia syntyy huomattavasti vähemmän. Mikäli ongelmia pääsee ilmenemään, reagoimme tukipyyntöihin aina välittömästi ja erinomaisella palveluasenteella.

Ennaltaehkäisemme

IT-ongelmat.

Rajaton tukipalvelu ja

kiinteä hinta

Tähtitieteellisen tarkka IT-tuki, ilman mustia aukkoja budjetissa

Tukipalvelumme koostuu huippuluokan IT-tähtipelaajista, jotka ovat valmiina auttamaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Voit luottaa siihen, että ammattitaitoinen tiimimme hoitaa IT-haasteet tehokkaasti ja tarjoaa sinulle erinomaista palvelua. Tavoitteenamme on tehdä IT-kokemuksestasi saumaton ja vaivaton, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi täysillä. Tuorein NPS asiakastyytyväisyyslukumme on 77, joka on todella korkea IT-alalla keskimääräiseen lukuun 40 verrattuna. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä palveluumme ja toimintaamme, joita on hiottu valovuosia.

IT-premiumin hyödyt ja sisältö

Timanttinen tukipalvelumme auttaa sinua, mikäli tarvitset apua tai neuvoa IT:ssä. Premiumiin kuuluu rajattomat tuki- ja neuvontapalvelut.

Kiinteän kuukausihinnan ansiosta budjetoit IT:n helposti ja käytät tukipalveluitamme joustavasti.

Hoidamme työasemien, oheislaitteiden ja käyttöomaisuutenne hallinnan, valvonnan sekä varalaitepalvelun.

Varmistamme myös Microsoft Office 365-ohjelmistojen hallinnan, päivitykset ja käyttöpalvelut.

Tietoturvapalvelumme huolehtii, että yrityksenne tärkeät tiedot ovat turvassa ja työntekijöiden laitteet ja päivitykset ovat ajan tasalla.

IT-premiumme ennaltaehkäisee IT-ongelmat, jolloin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omissa työtehtävissä loistamiseen.

Kosmiset asiakaspalautteemme