Tervetuloa Joni!

Taas voimme ilolla kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusi midpointteri. Tervetuloa Joni!

Midpointedin kasvu jatkuu vahvana niin asiakas- kuin henkilöstörintamalla. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta. Jatkamme kasvua ja rekrytoinneilla varmistamme, että palvelumme ja osaamisemme vähintäänkin vastaa luottamustanne tai parhaimmillaan jopa ylittää ne.


Myynti

Joni Ikonen

MWP Sales Executive

+358 407619901

joni.ikonen@midpointed.fi

Joni on uusin vahvistus myyntitiimiin, ja hänen työtehtäviinsä kuuluu vastuu Microsoft Modern Workplace -tarjoaman ratkaisumyynnistä. Joni työskentelee tiiviisti Modern Workplace -tiimin kanssa tarjoaman, prosessien ja myyntimateriaalien kehittämisessä. Joni osallistuu aktiivisesti myös markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä markkinointitiimin kanssa. Hän tuo tiimiinsä ja yhteistyökumppaneidensa iloksi vankkaa asiantuntemusta ja innovatiivista otetta.

Jonilla on yli 10 vuoden kokemus Microsoft MWP-tarjoamasta ja sen jatkuvasta kehittämisestä. Hänellä on erinomainen asiakasymmärrys ja asiakaslähtöinen ote, mikä tekee hänestä vahvan kumppanin sekä nykyisille että potentiaalisille asiakkaille. Jonilla on myös yli 15 vuoden kokemus IT-alalta sekä asiakkaan että toimittajan näkökulmasta. Hänellä on myös kokemusta MWP-konsulttina toimimisesta, ja Joni on onnistunut viemään läpi lukuisia menestyksekkäitä kehittämishankkeita.

Vapaa-ajallaan Joni rentoutuu purjehtimalla, nauttii vapaalaskusta ja tärkeimpänä viettää aikaa perheensä kanssa seuraten innokkaana taaperonsa kasvua. Häntä motivoi ja innostaa sekä työssä että vapaa-ajalla hyvä ja kannustava tukiverkosto sekä onnistumiset. Helsinkiläistynyt maalaispoika Joni on kotoisin Lahdesta. Vaikka hän viihtyykin kaupungin vilinässä, hän ei unohda kotikonnuillaan vietettyjä hetkiä. Aina silloin tällöin Joni suuntaa Lahden rauhallisiin maisemiin, saadakseen pienen hengähdystauon Helsingin kiireistä.

Jonin erehtymättömät navigointitaidot johdattavat asiakkaamme kohti paremman työn horisonttia.