Midpointedin palveluiden kehitys ja kasvu on jatkunut vahvana korona-keväästä huolimatta. Alkuvuoden 2020 aikana solmimme ennätykselliset 15 kpl uutta asiakkuutta.

IT:n moitteeton toiminta sekä erityisesti etätyötapojen kehittäminen on muodostunut ajankohtaiseksi useille yrityksille. Myös reaaliaikaisen, visuaalisen raportoinnin PowerBI-ratkaisut ovat olleet korona-aikana hyvin kysyttyjä.

Myös tiimimme on kasvanut kolmella uudella Midpointterilla.

 

Uusia asiakkaitamme

Alla uudet, julkiset referenssiasiakkaamme ajalta 1-6/2020.

Kiitos, kun valitsitte meidät. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta olemme luottamuksestanne arvoisia.

 


Asianajotoimisto Asianaiset Oy on Helsingissä toimiva yksityishenkilöiden asioihin erikoistunut asianajotoimisto. Erikoisosaamista ovat perheasiat, perintöasiat, erityyppiset rikokset ja ulkomaalaisasiat.Cap Group on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla aktiivisesti koko alan kehitykseen.


Halva on kotimainen keskisuuri vuonna 1931 perustettu perheyritys, joka tunnetaan parhaiten lakritsi- ja salmiakkimakeisista, joista noin 40 % menee vientiin. Halvaa luotsaa nyt jo kolmas sukupolvi.

 

 


Konttivuokraus Oy:n kautta hoituvat niin konttien vuokraaminen, ostaminen ja erikoiskonttien rakentaminen kuin kuljetuspalvelut maalla, merellä ja ilmassa. Vahvasti kansainvälisellä yrityksellä on 1000 asiakasta ja 30 kumppania maailmanlaajuisesti.

 


Musiikkitalo on kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka. 1704-paikkaisen, erityisesti akustiselle musiikille suunnitellun Konserttisalin lisäksi talossa on viisi pienempää salia: Black Box, Camerata, Organo, Sonore ja Paavo-sali sekä Klubi-Ravintola, joilla kaikilla on erilainen käyttötarkoitus ja akustiikka.


 

Henkilöstötieto Paloniemi Oy on palkanlaskennan ulkoistamispalveluihin erikoistunut yritys, josta asiakas saa räätälöityä ja henkilökohtaista palvelua. Yritys hoitaa asiakkaan puolesta kaikki palkanlaskentaan ja työnantajan ilmoitusvelvollisuutteen liittyvät tehtävät, mukaan lukien tulorekisteriin tehtävät ilmoitukset.


Prelex on verotuksen ja omistamiseen liittyvän juridiikan kokenut moniosaaja. Prelex toimii yritysten, yritysten omistajien ja yrittäjien sekä muiden yksityishenkilöiden juridisena kumppanina koko elinkaaren ajan.


Ravelast tarjoaa laajan valikoiman teknisiä valettavia polyuretaani-, kumi- ja muovituotteita eri valmistusmenetelmillä tuotettuina teollisuuden käyttöön. 30 vuotta sitten perustetun yrityksen liikevaihto on kasvanut tällä vuosikymmenellä tasaisesti vuodesta toiseen sekä orgaanisen kasvun että yritysostojen myötä.


Rejlers Finland Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa suunnittelu- ja konsultointipalveluita teollisuuden, energian, rakentamisen sekä infran asiakaskunnille 19 paikkakunnalla Suomessa. Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2017 oli 48,6 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on yli 600 henkilöä.


Suomen Juristit auttavat sinua yritys- ja yksityisasiakkaita kaikentyyppisissä lakiasioissa. Erityisomista ja kokemus yrityksellä on asunto- ja kiinteistökauppassa, työoikeudessa, lakineuvonnassa ja oikeudenkäynneissä.


Wirmax tarjoaa sähkötöitä ja -urakointia saneerauskohteisiin. Myös LVIS – huollot ovat osa Wirmaxin palveluvalikoimaan.