Microsoftin uusin Surface Book julkaistiin 20.4. Lue lisää, mitä laite pitää sisällään ja tilaa omasi.

Surface Book

Me täällä Midpointedilla olemme fiiliksissä, sillä Microsoftin uusin, jopa täydelliseksi luokiteltu Surface Book IntelCore i7 -kannettava tietokone on nyt saatavilla myös meiltä!

Tämän uuden laitteen myötä käsite kannettavasta tietokoneesta on nostettu seuraavalle levelille. Yksi parhaista ominaisuuksista uusimmassa Surface Bookissa on irroitettava 13,5 tuuman PixelSense-näyttö, joten voit käyttää sitä joko läppärinä tai tablettina. Huipputarkka näyttö on optimoitu sekä kynä- että kosketusnäyttöön. Kaikenlainen suunnittelu ja merkintöjen teko onnistuu kätevästi Surface-kynällä, jolla on helppo piirtää ja kumittaa.

Ominaisuuksiltaan Surface Book sopii erityisen hyvin työkäyttöön ja laite on suunniteltu pyörittämään vaativimpiakin ohjelmistoja huipputehonsa ansiosta. Lisäksi uusin Windows 10 -versio takaa sinulle viimeisimmän tietoturvan ja suojauksen.

Etätyöt hoituvat Surface Bookilla vaivattomasti, sillä akun kestävyys on huippuluokkaa, videotoistoissa on jopa 16 tunnin akunkesto ja laite on kevyt kantaa mukana. Myös yksi hauskimmista ominaisuuksista Surface Bookissa on Windows Hello-kamera, joka kirjaa kätevästi sisään kasvojentunnistuksella. Tämän ominaisuuden ansiosta samaa laitetta voi käyttää useilla eri profiileilla. Tietokoneen tyylikäs muotoilu kruunaa kokonaisuuden.

Tutustu muihin laitteisiin TÄÄLTÄ

 

JOUNI SÄRKINEN

050 337 8188

jouni.sarkinen@midpointed.fi