Microsoft Viva – modernin työelämän tukipilari

Microsoft Viva on työntekijöiden digitaalinen kokemusympäristö, joka on suunniteltu auttamaan työntekijöitä, tiimejä ja koko organisaatiota saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn työelämässä. Viva yhdistää olennaisen tiedon, oppimisen, hyvinvoinnin ja tavoitteiden saavuttamisen yhteen alustaan ja se integroituu saumattomasti myös Microsoft Teamsiin.

Microsoft Vivan avulla organisaatiot voivat luoda innostavan ja tuottavan työympäristön, jossa työntekijät voivat menestyä. Se jakaantuu useampaan yksittäiseen sovellukseen, jotka keskittyvät eri osa-alueisiin.

Microsoft Viva Connections tuo organisaatiosi sisäiset resurssit suoraan Microsoft Teamsiin, tehden yhteistyöstä ja viestinnästä sujuvaa ja keskitettyä. Viva Connections mahdollistaa olennaisen sisällön ja sivustojen helpon löytämisen ja jakamisen koko organisaatiossa suoraan Teamsin sovelluspalkista. Viva Connections työkalulla tuodaan myös yrityksen SharePoint-intranet Teamsiin, jotta uutisten luku ja tiedotteiden seuranta käy näppärästi ja vaivattomasti.

Viva Learning tarjoaa helpon pääsyn oppimateriaaleihin ja kehitysmahdollisuuksiin, kuten verkkokursseihin, mikro-oppimiseen ja valmennuksiin. Se auttaa työntekijöitä kehittämään taitojaan ja pysymään ajan tasalla uusimmista trendeistä, mikä lisää sitoutumista ja tuottavuutta.

Viva Insights tarjoaa työntekijöille yksilöllisiä tietoja ja suosituksia, jotka auttavat heitä hallitsemaan aikaansa tehokkaammin ja parantamaan työelämän tasapainoa. Merkitse esimerkiksi keskittymisaikaa kalenteriin tai seuraa kokoustottumuksiasi.

Viva Goals auttaa organisaatioita ja tiimejä asettamaan, hallinnoimaan ja seuraamaan tavoitteitaan. Selkeät tavoitteet ja niiden seuranta lisää keskittymistä tärkeisiin asioihin. Se integroituu myös vaivattomasti muihin työkaluihin ja tietolähteisiin.

Microsoft Viva Engage aikaisemmin Yammer: Microsoft Viva Engage on työntekijöiden viestintäalusta, joka mahdollistaa kaikkien organisaation jäsenten yhteydenpidon yhteisöjen ja keskustelujen kautta. Se on suunniteltu edistämään avointa vuorovaikutusta, tiedon jakamista ja yhteisöllisyyttä työpaikalla.

Viva Pulse auttaa pyytämään ja antamaan palautetta helposti ja luotettavasti. Viva Amplify on viestintäkeskus, jonka avulla voit suunnitella ja parantaa viestintää M365-ympäristössä. Viva Glint auttaa yrityksen johtoa kuuntelemaan ja keräämään tietoa, esimerkiksi työntekijöiden työtyytyväisyydestä. Sen avulla voidaan osallistaa henkilökuntaa paremmin yrityksen toimintaan ja sen kehittämiseen.

Modernin työn asiantuntijoillamme on vuosien kokemus erilaisista Microsoftin modernin työn työkaluista ja niiden parhaasta hyödyntämisestä organisaatioissa. Olipa kyse sitten isosta tai pienemmästä yrityksestä, osaamme antaa teille oikeat työkalut sujuvaan työhön ja parempaan työpäivään. Neuvomme ja opastamme uusien työkalujen käyttöönottoon, pidämme räätälöityjä koulutuksia niin johdolle kuin työntekijöille ja autamme rakentamaan toimivan kokonaisuuden moderniin työhön ja viestintään.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän tarpeitanne parhaiten palveleva kokonaisuus, olipa kyseessä yksi uusi työkalu tai laajempi modernin työn kokonaisuus.

Katso koulutustarjontamme: Microsoft 365-koulutukset – Midpointed

Tutustu moderneihin SharePoint-intranetteihin: SharePoint-intranet | Midpointed

Joni Ikonen

MWP Sales Executive

+358 407619901
joni.ikonen@midpointed.fi