MIDPOINTED

Viestintätoimisto
Midpointed

Mikä on Midpointed?

Midpointed on palveleva IT-muotoiluyritys Helsingin Erottajalla ja Oulussa. Olemme ensimmäiseksi liiketoimintakonsultteja, toiseksi järjestelmäinsinöörejä.

Modernisoimme IT:n vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Palvelemme Premium IT-tuella, laitteiden elinkaarihallinnalla ja automatisoidulla tietoturvalla. Autamme yrityksiä hyödyntämään Office 365- tuottavuustyökaluja ja kasvattamaan liiketoimintaa Dynamics 365 CRM- ja ERP- sovelluksilla.

Tarjoamme kaikki yrityksesi tarpeet digitalisaatioon yhdestä osoitteesta. Midpointedin vahva osaaminen takaa, että IT huolesi ovat mennyttä. Palvelumme ovat loistavia yksinään, mutta vielä voimakkaampia yhdessä.

Meistä

Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäminen digitalisaatiolla on intohimomme. Olemme jatkuvasti läsnä esittelemässä uusimpia mahdollisuuksia, suunnittelemassa digitalisoinnin strategiaa ja kouluttamassa käyttäjiä. Lupauksemme on, että IT toimii ja tukee liiketoiminnan tavoitteita. Otamme lupauksemme tosissamme, ja onnistumisia juhlimme yhdessä mm. jo perinteeksi muodostuneissa kesän grillibileissämme.

Tykkäämme kokkailla Erottajankadun terassillamme, kehittää omaa Midpointedin brändättyä viinivalikoimaa, tehdä täsmämatkoja etätyön ja auringon nimeen ja kilpailla Midpointed Athletic Clubin joukkueissa.

 

Polkumme on alkanut vuonna 2001 palvelemalla yrityksiä IT-palveluilla. Olemme alusta asti olleet viemässä yrityksiä pilveen ottamaan käyttöön uusia mahdollisuuksia ja etuja.

Osaamisemme ja kokemuksemme on vuosien varrella vahvistunut IT- ja pilvipalveluiden lisäksi digitaalisten työkalujen ja sovellusten hyödyntämiseen liiketoiminnan kehityksessä. Olemme pitkän linjan markkinoijia ja myyjiä, sekä tuhansien projektien toteuttajia ja tuomme konsultoivan osaamisemme mukaan palveluumme.

Liiketoimintaosaaminen + toimialatuntemus + digitaalisten työkalujen ja sovellusten hallinta = Midpointed