Taas voimme ilolla kertoa, että joukkoomme on liittynyt uusia midpointtereita. Tervetuloa Ville ja Sasu!

Villen ja Sasun lisäksi uusia työsopimuksia on jo allekirjoitettu ja rekrytointi jatkuu edelleen.

Kiitos asiakkailemme luottamuksesta. Jatkamme kasvua ja rekrytoinneilla varmistamme, että palvelumme ja osaamisemme vähintäänkin vastaa luottamustanne tai parhaimmillaan jopa ylittää ne.


Modern Workplace -tiimi

Ville Hokkanen
M365 Lean Consultant
+358 50 401 5619
ville.hokkanen@midpointed.fi

Ville rakentaa Midpointedille Lean-menetelmiä ja Microsoft 365 -teknologioita yhdistävää kokonaisuutta Modern Workplace -palveluihimme.

Villen pitkä kokemus ja osaaminen erilaisista johto- ja kehittämistehtävistä mahdollistaa täysin uudentyyppisten modernien työtapojen ratkaisuiden tarjoamisen asiakkaillemme.

Villen intohimona työtapojen digitalisointi ja prosessien tehostaminen Microsoft 365 -teknologioiden avulla.  Tähän Midpointedin palvelutarjonta antaa poikkeuksellisia mahdollisuuksia  yhdistämällä Microsoft-ratkaisuita ja ohjelmistorobotiikkaa.

”Teknologiat ja softat pitää olla kunnossa, mutta vasta yhdistettynä yhteisiin pelisääntöihin ja prosesseihin luodaan ylivertaista kilpailuetua sekä voittavaa kulttuuria.”


Ohjelmistorobotiikka-tiimi

Sasu Ryynälä
RPA Developer
+358 40535 6306
sasu.ryynala@midpointed.fi

Sasun vastuualueena on osallistua ohjelmistorobottien rakentamiseen joiden avulla päivitämme ja automatisoimme asiakkaidemme toimistorutiineja.

Sasu on ohjelmointitaustainen IT-tradenomi -opiskelija Haaga-Helia AMK:sta.

Viimeistellessään opintojaan, Sasu löysi Midpointedin ensimmäiseksi vakituiseksi IT-alan työpaikakseen. Sasu aloitti työt meillä maaliskuussa ja odottaa innolla asiantuntijatyön tarjoamia haasteita.

Midpointedissa Sasua viehätti rento työilmapiiri sekä joustava tapa tehdä töitä. Ohjelmistorobotiikassa Sasua kiinnostaa koneoppimismallien yhdistäminen perinteiseen ohjelmistorobotiikkaan.

”Robotit tulevat muuttamaan tapamme tehdä toimistotöitä!”