Midpointedin palveluiden kysyntä, yrityksen kehitys ja kasvu on jatkunut vahvana korona-keväästä huolimatta. Alkuvuoden 2021 aikana solmimme ennätykselliset 23 kpl uutta asiakkuutta.

Myös tiimimme on kasvanut yhteensä viidellä uudella Midpointterilla.

IT:n moitteeton toiminta sekä erityisesti etätyötapojen kehittäminen on muodostunut erittäin ajankohtaiseksi useille yrityksille. Myös ihmisten manuaalisia, rutiinitöitä automatisoiva ohjelmistorobotiikan ratkaisumme ovat olleet korona-aikana hyvin kysyttyjä.

Uusia asiakkaitamme

Alla uudet, julkiset referenssiasiakkaamme ajalta 1-5/2021.

Kiitos, kun valitsitte meidät. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta olemme luottamuksestanne arvoisia.


Amrop on suorahaun maailmanlaajuinen verkosto. Amropilla on 65 toimipistettä 53 eri maassa, joiden kautta he tuntevat globaalit markkinat myös paikallistasolla. Amrop löytää asiakkaidensa tarpeisiin sopivan avainhenkilön, joka hallitsee kansainvälisten markkinoiden edellyttämät työtavat.


Gaudeamus on Helsingin yliopiston omistama tieto- ja tiedekirjakustantamo. Sen erikoisaloja ovat yhteiskuntatiede, filosofia, historia, humanistiset tieteet, ympäristö, talous ja kasvatus. Se julkaisee laajaa yleisöä kiinnostavia tietokirjoja, eri tieteenalojen perusteoksia, yliopisto- ja ammattikorkeakoulujen oppimateriaaleja, tutkimuksiin pohjaavia teoksia sekä ammattikirjallisuutta.


HY+ on Helsingin yliopiston rahastojen omistama, täydennyskoulutukseen, jatkuvaan oppimiseen ja erilaisiin kehittämispalveluihin erikoistunut yhtiö.


Innovestor on pohjoismainen aikaisen vaiheen pääomasijoittaja, joka tarjoaa aktiivisesti suoria kanssasijoitusmahdollisuuksia ja corporate venturing palveluita.


Kaarina on yli 34 000 asukkaan ja lähes 2000 työntekijän kaupunki Varsinais-Suomessa. Kaarinassa voit nauttia vanhasta historiasta, kauniista luonnosta ja parhaista palveluista.


Keuruun Energia on Keski-Suomessa toimiva energia-alan monitoimiyritys. Konsernin muodostavat vuonna 1915 perustettu emoyhtiö Keuruun Sähkö Oy ja sen sataprosenttisesti omistamat Keuruun Lämpövoima Oy ja Radiki Oy.


Kewatec AluBoat suunnittelee ja valmistaa alumiinialuksia kovaan käyttöön. Kewatec on rakentanut satoja aluksia. Sen tuoteryhmissä on työveneitä, matkustaja-aluksia, öljyntorjunta-aluksia, luotsiveneitä sekä huviveneitä.


Lahti Energian päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö, joita tuotetaan kahdessa voimalaitoksessa Lahdessa. Lämmöntuotannossa käytetään eri puolilla jakeluverkkoa sijaitsevia pienvoimaloita sekä kaukolämmön huippu- ja varakeskuksia lähinnä talvikautena.


Legal Lounge on vuonna 2012 Helsinkiin perustettu asianajotoimisto ja mielekäs vaihtoehto perinteisille asianajopalveluille. Legal Lounge tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia oikeudellisia palveluja, joiden pääpaino on riidanratkaisussa, sovittelussa ja oikeudenkäynneissä.


Miinala & Kaisanlahti on yksityishenkilöitä ja yrityksiä Rovaniemellä palveleva asianajotoimisto. Yritys keskittyy rikosasioihin, perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin sekä riita-asioihin.


Pentik on kaikkien suomalaisten tuntema, suomalainen keramiikka-, lahjatavara- ja sisustusalan yritys. Pentik tuo koteihin pohjoista kauneutta ja viihtyisyyttä.


Ricoh on yksi maailman johtavista digitaalisten toimistoratkaisujen ja palveluiden toimittajista. Ricoh tarjoaa asiakirjapalveluja, konsultointia sekä ohjelmistoja ja laitteistoja yrityksille ympäri maailmaa.


TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja. Asunnot ovat pääasiassa vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. TA-Yhtiöiden asuntokanta on lähes 17000 asuntoa ja vuosittain yhtiö pyrkii yli 1000 asunnon uudistuotantoon.