Tiedote 27.1.2020

KTM Jani Virtanen on nimitetty 01.01.2020 alkaen IT-palveluyhtiön Midpointed Oy:n markkinointijohtajaksi, osakkaaksi ja hallituksen jäseneksi. Samalla Virtanen on tehnyt sijoituksen Midpointediin yhtiönsä Hopper Advisorsin kautta.

 

Jani Virtanen, 47, on digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaaja, joka toiminut jo yli 20 vuoden ajan yritysten johto- ja kehittämistehtävissä. Virtanen on perustanut ja johtanut kahta menestynyttä digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritystä ja toiminut kansainvälisen mainostoimiston Suomen yksikön johtotehtävissä.

”Viimeisten neljän vuoden aikana olen auttanut pk-yrityksiä digitalisoimaan liiketoimintoja, myyntiä ja markkinointia oman konsultointiyritykseni Hopper Advisors Oy:n kautta. Samalla olen etsinyt ns. helmiyhtiötä, johon voisin lähteä 100 % panostuksella ja osaomistajana mukaan rakentamaan seuraavaa menestystarinaa. Nyt sellainen on löytynyt”, Jani Virtanen sanoo.

Midpointed kasvattaa suomalaisten pk-yritysten tuottavuutta ja työntekijöiden tyytyväisyyttä nykyaikaisten pilvisovellusten avulla. Työ on muuttunut valtavasti viime vuosina, mutta itse työtavat eivät ole pysyneet muutoksessa mukana. Midpointed auttaa yrityksiä siirtymään moderniin työhön ja toimintatapoihin niillä jo käytössä olevien Microsoft-sovellusten avulla. Suomessa arviolta jopa 85 % yrityksistä nämä modernit työkalut ovat jo olemassa, mutta niitä ei osata kunnolla hyödyntää.

”Midpointedin kunnianhimoisena tavoitteena seuraavien kolmen vuoden aikana on kasvaa nopeasti ja kehittyä toimialamme ajatusjohtajaksi. En tiedä tähän työhön parempaa osaajaa kuin Jani Virtanen”, kommentoi toimitusjohtaja ja yhtiön perustaja Olli Rikala.

Midpointed Oy on Helsingissä ja Oulussa toimiva IT-palveluyritys, joka huolehtii yritysten verenkierrosta, eli IT:stä ja sen toiminnasta sekä auttaa yrityksiä siirtymään moderniin työhön ja työskentelytapoihin Microsoft-pilvisovellusten ja ohjelmistorobotiikan avulla. Yrityksen asiakkaita ovat tieto- ja asiantuntijayritykset, kuten asianajotoimistot, rahoitus- ja viestintäalat sekä liitot. Yrityksen omistavat avainhenkilöt ja sijoittajat. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 2,3 miljoonaa euroa.


Lisätietoja:

Jani Virtanen
Chief Growth Officer, Partner

Midpointed Oy
puh. 0400 717 961 jani.virtanen@midpointed.fi