Vuosi 2020 on alkanut vauhdikkaasti ja tiimimme on kasvanut vuoden alussa kolmella uudella avainhenkilöllä.

 

Olemme kovin iloisia, että Kristian, Tommi ja Jani liittyivät mukaan tarinaamme!

Tiimimme uudet jäsenet ovat kaikki meritoituneita, kovan luokan ammattilaisia ja kanssakulkijoiden mukaan erittäin mukavia ihmisiä.

Kristian ja Jani mahdollistavat täysin uuden tyyppisen moderni työ -palvelukokonaisuuden tarjoamisen asiakkaillemme. Tommi tuo lisää huippuosaamista ja kokemusta IT-ulkoistuspalveluihimme.


Henkilöiden lyhyet esittelyt

 

Kristian Hentula
Modern Workplace Evangelist

+358 40 565 6644
kristian.hentula@midpointed.fi

Kristianilla (45) on lähes 20 vuoden kokemus IT-palveluiden kehittämistä liiketoiminnan ehdoilla pöydän molemmin puolin.

Vuodet palveluiden omistajana ja sen jälkeen Office 365 -konsulttina ja yrittäjänä ovat opettaneet parhaat käytännöt moderneille työtavoille. Teamsia hän on kouluttanut ja konseptoinut asiakkaalle alkuvuodesta 2017, SharePointtia Kristian on avannut vuodesta 2005, Power Apps -toteutuksia on syntynyt vuodesta 2017.

Midpointedilla Kristian vastaa modernit työtavat -palveluistamme, niiden ilosanoman levittämisestä ja tietenkin työnsä parhaasta puolesta, eli asiakkaidemme auttamisesta työskentelemään tehokkaammin ja fiksummin. Kristian työskentelytapa on innostava, konkreettinen ja aina ”hands on”.

”Mitä enemmän keskitytään ihmiskeskeiseen työtapojen muutokseen, muutosviestintään ja muistutuskoulutuksiin, sen parempi.”

 

Tommi Saarela
Senior IT Architect
+45 122 1690
tommi.saarela@midpointed.fi

Tommi (48) on IT-alan moniottelija. Tommi on työskennellyt useissa eri asiantuntija, projektinjohto ja päällikkötason tehtävissä yli 20 vuotta kestäneen IT-uransa aikana.

Midpointedissa Tommin vastuulla on asiakkaidemme IT-ympäristöjen arkkitehtuurit ja tietoturvaratkaisut.

”Toimiminen IT-päällikkönä yli 20 vuoden ajan eri toimialoilla on tuonut paljon kokemusta ja näkemystä PK-yritysten businekseen, IT-tarpeisiin ja ratkaisuihin. Tämän osaamisen jalkauttaminen käytäntöön on suurin mielenkiintoni.” 

 

 

 

 

 

Jani Virtanen
Chief Growth Officer, Partner

+358 400 717 961
jani.virtanen@midpointed.fi

Jani (47) on digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaaja, joka toiminut jo yli 20 vuoden ajan yritysten johto- ja kehittämistehtävissä. Jani on perustanut ja johtanut kahta menestynyttä digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritystä ja toiminut kansainvälisen mainostoimiston Suomen yksikön johtotehtävissä.

Janin työ on kasvattaa ja johtaa Midpointedin asiakastyytyväisyyttä ja liiketoimintaa, kehittää uusia palvelukokonaisuuksia sekä markkinoinnin soihdunkantajana kertoa meidän mielenkiintoista tarinaa.

”Olen etsinyt ns. helmiyhtiötä, johon voisin lähteä 100 % panostuksella ja osaomistajana mukaan rakentamaan seuraavaa menestystarinaa. Nyt sellainen on löytynyt!”

Lisää Janin nimityksestä