Toimintamallimme ja palveluidemme kehittämistyö on tuottanut mahtavia tuloksia myös asiakasrintamalla.

Syksyn 2019 aikana 10 yritystä on valinnut Midpointedin uudeksi IT-palvelukumppanikseen.

Töitä on tehty kovalla sykkeellä ja välillä on jouduttu venymään ihan tosissaan, jotta olemme pystyneet pitämään asiakaslupauksemme; ”IT-palvelua, jollaiseen ei olla totuttu”. Asiakaspalautteen perusteella kova työmme on onnistunut.

Olemme myös käynnistäneet vahvan rekrytointivaiheen ja uusia työsopimuksia on solmittu useita.

Uudet asiakkaamme

Kiitos, kun valitsitte meidät. Lupaamme tehdä kaikkemme, jotta olemme luottamuksestanne arvoisia.

All-Rounders Oy on vuonna 2012 perustettu ja nopeasti kasvava palveluyhtiö, joka tarjoaa siivous- ja logistiikkapalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Nyt yhtiö työllistää jo lähes 200 henkilöä.

Arctic Brands Group Oy on suomalainen yhtiö, jonka missiona on valmistaa maailman parhaita alkoholijuomia. Yhtiön tunnetuin tuote on kansainvälisiä palkintojakin saanut Artic Blue Gin.

Asianajotoimisto Aleksandra Oy on vuonna 2017 neljän kokeneen huippujuristin perustama asianajotoimisto, joka keskittyy vaativiin yrityskauppa-, pääomasijoitus- ja kiinteistöalan neuvonantopalveluihin.

Gainer Oy on digi- ja telemarkkinointiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Gainerin missiona on ratkaista myynnin ja markkinoinnin ongelmia, uudistaa toimialaa ja auttaa asiakkaitaan menestymään.

Jungle Juice Bar Oy on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari. Nyt baareja on jo yli 50, ja missio tuoda pala viidakon raikkautta kaikkien huulille toteutuu oivaa vauhtia.

Kansallisgalleria ry on Suomen suurin taidemuseo-organisaatio ja kansallinen kulttuurilaitos. Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo ovat Kansallisgallerian museot. Niissä vierailee vuosittain yli 600 000 kävijää.


Lakiasiaintoimisto Dominus Oy on moderni asiakkaan tavoitteet kustannustehokkaasti ennakoinnilla toteuttava lakiasiaintoimisto.

Suomen Taloushallintoliitto ry (TAL) on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä.

Työeläkevakuuttajat ry (TELA) on lakisääteistä työeläketurvaa hoitavien työeläkevakuuttajien etujärjestö. Perustehtävänä on työeläkejärjestelmän vahvistaminen ja alan toimintaympäristöön vaikuttaminen.

Ticketmaster Suomi tunnettiin ennen vuotta 2016 nimellä Lippupalvelu. Ticketmaster Suomi kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia.