Etsimme uutta huippuosaajaa osaksi Oulun tiimiämme!

Ovatko asiakaspalvelu ja uudet teknologiat lähellä sydäntäsi? Etsitkö avointa ja viihtyisää työilmapiiriä? Tule meille Midpointedille töihin! Etsimme IT spesialistia osaksi Oulun tukipalvelutiimiä. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa sekä parhaat työkaverit!

Midpointed on palveleva IT-muotoiluyritys Helsingin Erottajalla ja Oulussa. Olemme ensimmäiseksi liiketoimintakonsultteja, toiseksi järjestelmäinsinöörejä. Modernisoimme IT:n vastaamaan liiketoiminnan tarpeita. Palvelemme Premium IT-tuella, laitteiden elinkaarihallinnalla ja digitalisaatio konsultoinnilla. Autamme yrityksiä hyödyntämään Office 365– tuottavuustyökaluja ja kasvattamaan liiketoimintaa Dynamics 365 CRM- ja ERP- sovelluksilla.

IT-tuen tarpeiden vaatimusten jatkuva muutos sekä kehitys ovat strategiamme keskiössä. IT-tuen tärkein tehtävä on varmistaa asioiden toimivuus, niin että asiakkaamme voivat käyttää IT:tä huoletta. IT ongelmien ratkaiseminen ja erityisesti niiden korjaaminen on se, mikä erottaa pienet suurista – voittajat häviäjistä. Nämä ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan Midpointedin toiminnan ytimessä. Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa Midpointedin tukipalvelutiimiä, kun haemme uutta huippuosaajaa, IT spesialistia, osaksi Oulun tiimiämme!

Tulet toimimaan osana meidän Oulun tukipalvelutiimiä. Tehtävänäsi on ratkaista asiakkaidemme tietoteknisiä ongelmia pääsääntöisesti Windows-ympäristöissä. Tulet työskentelemään muun muassa Office 365 -palveluiden, Windows-palvelimien ja työasemien parissa, eikä laitteistopuolikaan ole sinulle täysin tuntematon. Tulet myös tekemään töitä asiakkaamme ERP/CRM-järjestelmän tukipalvelussa.

Toivomme, että sinulta löytyy seuraavia taitoja:

 • Asiakaspalveluasennetta! Se on meillä tärkeää, sillä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa
 • Office 365:n ja Azuren tuntemusta: Exchange, SharePoint, Skype for Business/Teams, Azure AD
 • Tunnet tietoliikenneverkkojen perustoimintaperiaatteet, Windows-palvelinympäristöt, työasemat ja mobiililaitteet
 • Kestät painetta ja osaat ratkaista myös haastavia teknisiä ongelmia
 • IT-alan koulutus tai olet juuri valmistumassa
 • Itsenäinen ja oma-aloitteinen työtapa
 • Sujuva suomen kielen taito
 • Englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Arvostamme myös Mac-maailman osaamista, hyviä dokumentointitaitoja ja tietoturvaosaamista.

Tärkeintä meille kuitenkin on sinun motivaatiosi ja tahtotilasi kehittyä näiden järjestelmien tuntemuksessa ja muovautua tietotekniikan johtavaksi osaajaksi. Jos innostut helposti  ja viihdyt asiakasrajapinnassa sekä Sinulla on ymmärrystä Microsoft-tuotteiden parissa työskentelemisestä, sovit meille mainiosti!

Tarjoamme Sinulle:

 • Innostavan ja henkilöstöstään huolta pitävän työympäristön Oulun parhailla pelipaikoilla
 • Mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät
 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan omaan toimenkuvaan ja tulevaisuuteen
 • Erittäin vastuullisen työn mielenkiintoisella alalla
 • Mahdollisuutta työskennellä uusimpien laitteiden ja teknologioiden parissa
 • Parhaat työkaverit, kokeneen ja osaavan työyhteisön, jotka auttavat sinua kehittymään urallasi
 • Mahdollisuuden etätyöhön
 • Mahdollisuuden suorittaa tarvittavat sertifikaatit

IT Spesialistin työt pääset aloittamaan 1.8. alkaen Oulun toimipisteessämme.

Oletko sinä etsimämme IT Spesialisti ?

Innostuitko? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus IT Spesialistin rooliin osoitteeseen:

Jouni Särkinen
Jouni.sarkinen@midpointed.fi
050 337 8188