Uusi Teams tulee! Katso webinaariaineisto!

Teams uudistuu syksyllä 2023

Olet ehkä huomannut Microsoft Teamsin vasemmassa yläkulmassa mahdollisuuden kokeilla uutta Teamsiä. Miten Teams uudistuu ja miten uudistukset vaikuttavat päivittäiseen työhön? Täytä viereinen lomake ja lataa webinaariaineisto!

Webinaarin tavoite

Webinaarin tavoitteena on varmistaa, että osaat hyödyntää uuden Teamsin tarjoamat mahdollisuudet tehokkaasti ja saumattomasti. Olitpa sitten uusi tai kokenut Teamsin käyttäjä, saat varmasti arvokasta tietoa ja vinkkejä, joita voit soveltaa omassa työssäsi tiimisi kanssa. Toivomme että opit ja pääset jalkauttamaan Teamsin uusia ominaisuuksia organisaatiossasi! Vinkkaa tai jaa webinaariaineisto myös kollegallesi.

Webinaarin sisältö

  • 1. Käsittelemme uuden Teamsin toimintalogiikkaa ja käyttöliittymää. Käymme läpi keskeiset muutokset, joita päivitys tuo mukanaan ja tutustumme siihen, miten voit navigoida uuden käyttöliittymän avulla sujuvasti ja löytää tarvitsemasi tiedot nopeasti.
  • 2. Syvennymme myös vieraskäytön ja useiden tunnusten käyttöön Teamsissa.
  • 3. Käymme läpi Teams-kanaville jo saapuneita uudistuksia, esim. kanavaviestien järjestys sekä tiedostojen liittäminen kanavakeskusteluihin.  
  • 4. Kerromme Teams-muutosten aikataulusta.

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaarimme on tarkoitettu organisaatioille, jotka käyttävät Teamsiä työssään.

Webinaarin puhuja:

Midpointedin modernin työn senior-konsultti Emmi Turanlahti

Kysy lisää webinaarista tai Teams uudistuksista modernin työn asiantuntijoiltamme