Teams-käyttöönotto

Teams tehokäyttöön hallitusti

Teamsin hallittu käyttöönotto vaatii suunnittelua, jotta Teams-työtilojen kanssa ei päädytä hallitsemattomaan kaaokseen. Microsoft Teams on helppo ottaa käyttöön ja käyttöliittymän suunnittelussa on otettu huomioon käytettävyys kaiken tasoisille käyttäjille. Teams-käytäntöjen suunnittelusta ja kirkastamisesta on hyötyä myös silloin, jos Team on jo käytössä, mutta työtavat ovat kirjavia.

Hyödyt irti


Teams on erinomainen tiimi- ja projektityön alusta. Teams-ympäristössä yhtenäiset pelisäännöt tarvitaan mm. siihen, kuka luo Teams-työtiloja, millaisia ja miten – ja mitkä ovat työtilojen omistajien tehtävät ja vastuut.

Pienessä organisaatiossa Teamsiä voidaan käyttää myös koko firman pääviestintäkanavana, jolloin Teams-rakenteen ja -työtapojen suunnittelu on erityisen tärkeää.

Teams-projekteissa käymme läpi myös tärkeimmät prosessinne ja pohdimme yhdessä, miten niitä voisi tehostaa Teamsin ja muiden Microsoft 365 -työkalujen avulla.

Autamme suunnittelemaan

Yhteiset työtavat

Miten toimimme Teamsissä ja miten Teams linkittyy muihin tärkeisiin työkaluihimme?

Teams-rakenne

Tärkeimpien Teams-työtilojen rakenne

Teams-työtilat

Teams-työtilojen yleisimmät tyypit ja mallit

Teamsin hallinta

Teams-työtilojen elinkaaren hallinta ja vastuut

Microsoft Teamsin käyttöönotto ei ole vain askel eteenpäin yrityksesi viestinnässä. Se on hyppy kohti tehokkaampaa, joustavampaa ja yhtenäisempää työympäristöä.

Ota Teams tehokäyttöön hallitusti asiantuntijoidemme avulla.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme!