Toimiva IT on asianajajan työn edellytys

Lexia Asianajotoimisto haluaa olla alansa uudistaja ja edelläkävijä. Lexia etsii jatkuvasti uusia tapoja palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Asianajajien työ vaatii jatkuvaa tiedon etsimistä, jakamista ja dokumentointia, johon tarvitaan luotettavia ja tehokkaita IT-järjestelmiä ja sopiva IT-kumppani. Toimiva IT on keskeisessä roolissa modernin asianajotoimiston arjessa, sillä jos laitteet tai ohjelmistot eivät toimi, asianajajien työ pysähtyy.

Vaivaton IT-premium

Midpointed tarjoaa Lexialle IT-ulkoistuspalvelun, IT-Premiumin, jonka tavoitteena on tehdä IT:stä niin vaivatonta, että asiakas voi halutessaan unohtaa sen kokonaan ja keskittyä omissa työtehtävissä loistamiseen. Midpointedin asiantunteva tiimi tarkkailee jatkuvasti Lexian IT:n tilannetta ja ryhtyy tarvittaessa toimenpiteisiin ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Jos kuitenkin ongelmia ilmenee, Midpointedin tukipalvelu on aina valmiina auttamaan Lexiaa erinomaisella palveluasenteella ja nopealla reagoinnilla.

IT-premium

IT-tuki

Rajoitukseton käyttö. Välitön reagointi ark. klo 8-17. Ilta- ja viikonloppupäivystys, vasteaika max 1h.

Office 365

O365-ohjelmistojen hallinta, päivitykset, käyttöpalvelut ja neuvonta

Tietoturva

Älykäs tietoturva ja virustorjunta

Laitehallinta

Työasemien, oheislaitteiden ja käyttöomaisuutenne hallinta, valvonta sekä varalaitepalvelu

Kumppaneita jo toistakymmentä vuotta

Midpointed vastaa myös Lexian laitehuollosta ja -päivityksistä leasing-sopimuksen kautta. Tämä takaa sen, että Lexian työvälineet ovat aina kunnossa ja ajan tasalla. Laitepalvelun avulla myös mahdolliset laiterikkoontumiset hoituvat sujuvasti, sillä varalaitteet ovat helposti saatavilla. Midpointed on tuonut myös Lexialle käyttöön uusia Microsoft 365 -sovelluksia ja työkaluja, joiden avulla työtä tehdään paremmin ja joustavammin. Lexia on ollut Midpointedin uskollinen asiakas jo toistakymmentä vuotta.

Midpointed on onnistunut muokkaamaan yhteistyötä niin, että se vastaa edelleen Lexian tarpeisiin. Ala muuttuu jatkuvasti, ja parasta Midpointedissa on kyky adaptoitua tilanteisiin.

Lexian toimitusjohtaja, Samuli Koskela

Kaipaatko luotettavaa ja joustavaa IT-kumppania?

Me Midpointedilla olemme sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme ja tekemään asiakkaidemme työstä parempaa.

Ymmärrämme yritysten muuttuvat tarpeet ja haluamme olla asiakkaidemme tukena kehittämässä uusia ja parempia toimintatapoja sekä ympäristöjä työn tueksi. Varmistamme, että asiakkaidemme työ ei katkea IT-ongelmien takia.