Miten toimme intranetin ja toimintajärjestelmän nykypäivään?
Case: Lahti Energia


Lahti Energian 200 työntekijää saavat pian uuden intranetin ja toimintajärjestelmän.

Midpointed toteutti ratkaisun SharePointin, Teamsin ja PowerPlatformin avulla. Lahti Energian Anne Tuovinen ja Midpointedin Silja Häikiö kertovat tuoreeltaan projektin vaiheista ja opeista Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumassa 30.11.2021.

Esiintymässä: Anne Tuovinen, Lahti Energia ja Silja Häikiö, Midpointed.
Kuva: HPR 365


Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna hybridimuodossa: osallistua voi joko Clarion Hotel Helsingissä tai etänä.

Lisätietoja:

Case Lahti Energia:
Miten toimme intranetin ja toimintajärjestelmän nykypäivään?

Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtuma
https://m365hpr.fi/