Oletko valmis auttamaan paikallisia yrityksiä digitalisaation avulla?

Midpointed on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää rautaisia ammattilaisia täydentämään dynaamista tiimiämme Helsingin Erottajalle!

Midpointed on IT-muotoiluyritys, joka tarjoaa Premium IT-palveluita tukipalvelusta laiteasennuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Microsoftin kultakumppanina tarjoamme asiakkaillemme fiksuimmat Office 365-työkalut ja Dynamics 365-liiketoimintasovellukset tehostamaan työn tuottavuutta. Olemme erikoistuneet auttamaan erityisesti pieniä ja keskisuuria asiantuntijaorganisaatioita digitalisaation avulla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa.

Midpointedilla saat kunnian työskennellä huippukollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on ajoittain nopeatempoista ja pääset haastamaan itseäsi mielenkiintoisilla projekteilla. Saat luonnollisesti uusimman teknologian käyttöösi ja pääset etunenässä testailemaan uusia juttuja!

Haemme kokeneita osaajia seuraaviin rooleihin

Digital Opportunity Director
Senior Dynamics Specialist
Power BI Specialist

Sinun profiilisi

Olet super hyvä tyyppi, päättäväinen, itsenäinen joukkuepelaaja ja haluat menestyä kanssamme. Olet kartoittanut kokemusta ja näkemystä jo muutaman vuoden ja omaat ammattilaisen otteet tekemiseen. Tavoitteemme ovat kovat ja fokuksemme selkeä. Sinulla pitää olla myös.

Edellytämme:

Kiinnostuitko?

Oletko sinä seuraava vahvistus tiimiimme? Hae paikkaa LinkedIn-profiilisi kautta!