Microsoft Dynamics 365 päivittyy ja uusitussa, parannellussa versiossa on useita lisäominaisuuksia. Uudet käyttäjät saavat uusimman version käyttöönsä heti, kun taas olemassa oleviin ympäristöihin päivitys on saatavilla huhtikuussa. Lue lisää, mitä versio 9 pitää sisällään!

Uusi helppokäyttöinen käyttöliittymä

Aiemmassa versiossa käyttöliittymä on ollut hieman eri näköinen laitteesta riippuen. Uuden version Unified User Interface (UUI) ottaa käyttöön responsiivisen käyttöliittymän, joka sopeuttaa eri selaimet, näytön koot ja laitteet yhteen, yhtenäiseen käyttöliittymään.Uusi käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja skaalautuva, jolloin käytettävyys paranee kaikilla laitteilla. Myös ulkonäkö on uusittu kokonaan, jonka ansiosta käyttökokemus on johdonmukainen niin verkossa, Outlookissa, mobiililaitteissa kuin tabletillakin.

Ketterämpi applikaatio-pohjainen alusta

Kun Dynamics 365 julkaistiin, Microsoft ilmoitti siirtyvänsä kohti applikaatio-keskeistä alustaa ja siirtyvänsä pois raskaasta yhtenäisestä alustasta. Tämä näkyy yhä enemmän v.9. julkaisussa.

Dynamics 365 koostuu nyt roolipohjaisista moduuleista, kuten mm. myynti, rahoitus, kenttäpalvelu, asiakaspalvelu ja talent. Voit ottaa moduuleita käyttöösi yksi kerrallaan ja päivittää moduulejasi tarpeen mukaan koska tahansa.

Multi-select option set

Uusi hyödyllinen multi-select option set-ominaisuus helpottaa löydettävyyttä.

Uudessa versiossa ei tarvitse enää käyttää checkboxeja, vaan voit luoda yhden option setin, josta voit valita useamman eri vaihtoehdon. Tämä toimii hyvin esimerkiksi liidillä, jolla on useampi kiinnostuksen kohde tai advanced findissa, jotta voidaan tehdä valintoja useammalla eri kriteerillä.

LinkedIn-päivitys

LinkedInin uusi connectori synkronoi Dynamicsiin yritykset, kontaktit, sekä ehdotetut liidit. Sosiaalisen myynnin tukemiseksi kehitetyt uudet LinkedIn-widgetit ehdottavat parhaita kontakteja, potentiaalisia liidejä, yrityksen uutisia ja yhteenvetotietoja LinkedIn:stä. Saat myös InMail-viestit LinkedIn toiminnoilla suoraan Dynamicsiin.

Dynamics 365-versio 9 sisältää myös:

TURVALLISUUSPÄIVITYKSET

Uudelleentodennus, töiden tallennusvarmistus ja istuntojen pituus erikseen määriteltävissä

PARANNELTU ADVANCED FIND

Query rule NOT included – löydä esim. liidit, joilla EI ole aikataulutettuja aktiviteetteja

VIRTUAALIENTITEETIT

Tuo data Dynamicsiin ulkopuolisista tietolähteistä

ASIAKASPORTAALIT

Seuraa kaikkia portaaliyhteyksiä Dynamics Customer Insightissa

Oletko etsimässä uutta CRM-järjestelmää tai haluatko tietää lisää muista versiopäivityksen tuomista uudistuksista? Autamme mielellämme!

 

SOITA MYYNTIIN

Tavoitat meidät numerosta 010 231 4500

 

Buukkaa haluamasi aika varauskalenteristamme!

VARAA

Anu Ingelius

Dynamics Specialist

anu.ingelius@midpointed.fi