Midpointed ylpeänä esittää:

Monikielinen sisältö, intranet ja Microsoft 365

Webinaari: to 12.1.23 klo 9-9.45

Oletko toivottamassa uutta työntekijää tervetulleeksi omalla kielellään, luomassa työohjetta vieraalla kielellä – tai luomassa kokonaista intranetia monikielisenä?

Tämä  webinaari on sinua varten. Teams, SharePoint ja Microsoft 365 tukevat monikielisyyttä usealla eri tavalla. Yhden lauseen tai kokonaisen intranetin verran.

Käännätpä sisältöä ihmiskääntäjän  tai aimo harppauksen ottaneen Microsoft Translatorin avulla,  tule oppimaan monikielisyyden perusasiat klo 9:00-9:45.  

Aiheitamme

1. Digisisällön kääntämisen tasoja ja tapoja.

Olipa työtehtäväsi miten kansainvälinen tahansa, Microsoft 365:ssa on valtavasti valmiita työkaluja kääntämiseen.  Tule oppimaan miten voit kääntää yhden sanan tai lauseen dokumenttissa, tai vaikka yhden Teamsin keskustelun tietylle kielelle.  Opit tärkeää asiaa myös konekääntämisen laadusta ja tietoturvasta. Microsoft Translatorin käännökset eivät aiheuta myötähäpeää, vaan siivittävät työpäivääsi.

2. Monikielisen intranetin toteutus

Webinaarin pihvi on oppia ottamaan intranetin monikielisyys käyttöön. Opit hahmottamaan mikä kaikki käännetään kerran, mikä taas tapauskohtaisesti. Miten intranetia käännetään joko kääntävän henkilön tai konekäännösten avulla. Miten hoidetaan kääntäjien ja käännettävien sivujen tehtävänhallintaa arjessa. 

Ilmoittaudu webinaariin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Webinaarin aikana käydään läpi myös

Dokumenttien käännökset

Teams-viestinnän käännökset

Kokonainen monikielinen intranet

Webinaarissa sinua opastavat ja viihdyttävät:

Tiimimme kokemus

60+
Intranetiä

Olemme läpivieneet kymmeniä Sharepoint-intra- ja työtilahanketta.

15 vuotta
asiakkaana

Pitkä kokemus myös pöydän sillä puolen sisäisten työkalujen pääkäyttäjänä tai palvelupäällikkönä.

2000+
koulutustuntia

Olemme vetäneet tuhansia koulutuksia Office-palveluista ja Microsoft-alustoista.

50+
Teams -käyttöönottoa

Kymmeniä yrityksiä viety onnistuneesti Microsoft Teamsiin.

Moderni SharePoint-intranet

Moderni intranet vuonna 2022 on kiinni Teamsin valikossa. Se hakee, löytää ja tarjoaa oikeita sisältöjä. Intranetin ja Teamsin yhdistelmä tukee henkilöstöänne, rutiinejanne ja työtapojanne.