Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Robotti hoitaa sähköpostitilaukset

Automatisoimme robotin avulla Nordic Beauty Importille sähköpostitse tulevien tuotetilausten vastaanoton ja käsittelyn. Nyt robotti hoitaa 24/7, nopeasti ja väsymättä ennen henkilöstöä kuormittaneen manuaalisen työn.

Maahantuontiyritys Nordic Beauty Importille saapuu tuotetilauksia useilta asiakasyrityksiltään sähköpostitse. Ennen robottia sähköpostiin tulleet tilaukset käsiteltiin manuaalisesti. Tämä aiheutti tilausten läpimenoon viivettä, virheitä ja kuormitti henkilöstöä.

Robotilla haluttiin korvata tämä työläs ja ruutiininomainen käsityövaihe. Automaation avulla tavoiteltiin ennenkaikkea ajansäätöä, virheettömyyttä sekä tilausten vastaanoton ja käsittelyn mahdollistamista 24/7.

Avustamaan rakennettu robotti tunnistaa asiakkuuden sähköpostiosoitteesta ja etenee sen perusteella määritettyä asiakaskohtaista reittiä sähköpostiin saapuneen tilauksen vastaanottomisesta,  luokittelusta ja automaattisesti käsittelystä, aina saadun tilauksen syöttämisestä asiakkaan ERP-järjestelmään asti.

Ratkaisun hyödyt asiakkaalle

Tutustu asiakkaaseemme

 

 

Mitä voisitte automatisoida robotilla? Ota yhteyttä - jutellaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit