Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Nyt on pakko sekä mahdollisuus.

Korona muutti yritykset yön yli etätyöpaikoiksi. Useimmat meistä, jos kukaan, oli valmistautunut näin nopeaan ja valtavaan muutokseen.

Jotta etätyötä voi tehdä fiksusti ja tuottavasti, on siirryttävä moderneihin, pilviajan työtapoihin. Sähköposti, skypet ja whatsapit eivät ole nykyaikaisen yrityksen työkaluja etätyön tekemiseen ja johtamiseen. Tietoturva niiden kanssa ei sovi edes samaan lauseeseen.

Ihmisetkin ovat juuri nyt valmiita muuttamaan juurakoituneita työtapojaan. Vaikka ajat ovatkin haastavia, niin samaan aikaan käsissämme on mahdollisuus, jota ei takuulla tule eteemme seuraavaan sataa vuoteen.

 

Tähän tilanteeseen ja mahdollisuuteen kehitimme Teams Fast track –konseptin. Kutsumme sitä ohituskaistaksi tuottavaan, pilviajan etätyöhön.

 

Teams Fast Track -käyttöönotto. Yrityksille, joissa Teams ei vielä laajasti käytössä.


Haluatko kuulla lisää Teams Fast track -palvelustamme?

Varaa 15 min etäesittely sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan. Esittelyn varaaminen ei sido sinua mihinkään. Etäesittelyn asiantuntijamme pitää sinulle, tietenkin, Teamsilla.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.
Kerromme sinulle Teams Fast trackistä mielellämme lisää.

Voit toki myös laittaa viestiä tai soittaa suoraan palvelukeskukseemme. Palvelemme 24/7/365.

Ajankohtaista