Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Kaikki osaa ja käyttää Teamsia

Tuottavan etätyön sääntö numero 1: Jokainen työntekijä osaa työskennellä tehokkaasti Teamsissä, yhdessä sovitun toimintatavan mukaisesti. Harvassa yrityksessä näin kuitenkaan on, koska Teams on useimmiten otettu käyttöön itsenäisesti ja tiimeittäin, ilman koko yrityksen yhteistä pelikirjaa ja koulutusta

Fast track -tehokoulutus on yrityksenne lähtötilanteeseen, osaamiseen ja liiketoimintanne tarpeisiin räätälöity Teamsin tehokäytön koulutus.

 

II Kenelle tarkoitettu
Yli 50 hengen yrityksille, joissa Teams on päivittäisessä käytössä.

II Haasteenne nyt
Teamsistä ei saada täyttä hyötyä. Osalla henkilöstöä osaamisvajetta Teamsin käyttämisessä. Lisäksi Teamsin käyttötavat vaihtelevat osastoittain ja tiimeittäin. Varjo-IT (esim. whatsapp) aiheuttaa tietoturvauhkaa.

II Ratkaisumme
Teams Pelikirjanne päivitys sekä räätälöidyt tehokoulutukset (5 kpl) koko henkilöstöllenne. Motivoimme ja koulutamme Teamsin tehokäyttöön, Pelikirjanne, eli yhdessä sovittujen toimintatapojen mukaisesti.

II Hyötynne
Etätyön tuottavuus, johtaminen sekä työssä viihtyminen nousee tiikerin loikalla läpi organisaation.

II Kesto ja toteutustapa
Hankkeen kokonaiskesto on n. 1,5 vko (aloituksesta koulutuksiin). Kaikki tapaamiset, workshopit ja koulutukset suoritetaan virtuaalisesti.

II Kustannus
125 eur/henkilö (50-100 hengen organisaatio).
Yli 100 henkeä; räätälöity tarjous

Teams Fast track -tehokoulutuksen vaiheet.

 

Miksi Teams Fast track-tehokoulutus?

1. Koko henkilöstönne alkaa tehokäyttämään Teamsia (1-2 viikossa) 

Räätälöidyn ohjeistuksen ja koulutusten avulla pakotamme, motivoimme ja autamme teitä tilanteeseen, jossa kaikki osaavat ja käyttävät Teamsiänne, fiksusti ja tuottavasti.

Vinkki: Teams-epäilijänne eivät ole hankalia ihmisiä. Heiltä vain puuttuu Teams-ymmärrys ja osaaminen sen käyttämiseen.  

2. Opitte käyttämään Teamsia paremmin ja tehokkaammin

Saatte ahaa-elämyksen, konkreettisia ratkaisuita sekä apua, miten teidän yritys saa Teamsistänne paljon enemmän hyötyjä irti.

Vinkki: Kun Teams on oikeasti ja fiksusti käytössänne, sen ”läpi” käytetään lähes kaikkia yrityksenne sovelluksia. Lopputulemana työn tekeminen sujuvoituu ja sen tuottavuus tekee ison loikan.

Haluatko kuulla lisää Teams Fast track -tehokoulutuksesta?

Varaa 15 min etäesittely sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan. Esittelyn varaaminen ei sido sinua mihinkään. Etäesittelyn asiantuntijamme pitää sinulle, tietenkin, Teamsilla.

Tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.
Kerromme sinulle Teams Fast trackistä mielellämme lisää.

Voit toki myös laittaa viestiä tai soittaa palvelukeskukseemme. Palvelemme 24/7/365.

Ajankohtaista