Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Ohituskaistanne moderniin etätyöhön

Fast track käyttöönotto on tehty yrityksille, jotka käyttävät Microsoft Officea, mutta eivät ole vielä siirtyneet Teamsiin. Yrityksille, jotka nyt etätyössään käyttävät liiketoiminnastaan ja O365-ekosysteemistään irrallisia pilviaplikaatioita, kuten esimerkiksi Whatsappia, Google Drivea tai Dropboxia.

Teams ”myöhäisherännäisille”, olemme kehittäneet Teams Fast Track –käyttöönoton palvelumme. Sen avulla viemme yrityksenne ja henkilöstönne tuottavaan ja turvalliseen etätyöhön jo 3-4 viikossa.

 

 

II Kenelle tarkoitettu?
Microsoft Office –sovelluksia käyttäville yrityksille, mutta jotka eivät vielä työskentele Teamsissa. Teams mahdollisesti ollut testikäytössä tai sitä käytetään lähinnä Skypen korvaajana etäneuvotteluissa.

II Haasteenne nyt
Liiketoimintanne, ihmisten ja etätyön johtaminen tehotonta. Sekakäytätte liiketoiminnasta ja O365-ekosysteemistänne irrallisia pilviaplikaatioita, kuten Whatsappia, Basecampia, Trelloa, Dropboxia.

II Ratkaisumme
Liiketoimintaanne ja O365-ekosysteemiinne integroidun Teamsin käyttöönoton suunnittelu, toteutus, jalkautus sekä koko henkilöstönne koulutukset avaimet käteen -mallilla.

II Hyötynne
Yrityksenne ja koko henkilöstönne siirtyy nopeasti, mutta hallitusti moderniin työtapaan ja tuottavaan etätyöhön.

II Kesto ja toteutustapa
Hankkeen kokonaiskesto on 3-4 vko (aloituksesta koulutuksiin).
Kaikki tapaamiset, workshopit ja koulutukset suoritetaan virtuaalisesti Teamsissä.

II Kustannus
Hinta alk. 8 250 eur.

Miksi Fast track-käyttöönotto?

1. Etätyönne menee pilveen (3-4 viikossa)

Henkilöstönne siirtyy nopeasti, mutta turvallisesti Teamsiin ja aloittaa sen käytön mm. etäkokouksissa, asiakaspalavereissa, kommunikoinnissa ja tiimityössä.

Vinkki: Seuratkaa mitä tapahtuu sisäisen sähköpostinne määrälle…

 

2. Aloitatte matkan kohti modernia työtä (tulevat kuukaudet)

Työtapojen merkittävä muutos ei koskaan tapahdu viikoissa, se vie kuukausia. Matkaanne varten saatte meiltä työkalut, ohjeet, osaamisen sekä valtavasti itseluottamusta.

Vinkki: Kysykää 6 kk:n päästä ihmisiltänne haluavatko he palata vanhaan tapaan…

Haluatko kuulla lisää Teamsin hyödyistä?

Varaa 15 min etäesittely sinulle parhaiten sopivaan ajankohtaan. Esittelyn varaaminen ei sido sinua mihinkään. Teams-etäesittelyn asiantuntijamme pitää sinulle, tietenkin, Teamsilla.

Ole suoraan yhteydessä asiantuntijoihimme.
Kerromme sinulle Fast trackistä mielellämme lisää.

Voit myös laittaa viestiä tai soittaa palvelukeskukseemme. Palvelemme 24/7/365.

Ajankohtaista