Yrityksen intranet ja  dokumentinhallinta helposti.

Sharepoint on monipuolinen työkalu sisällönhallintaan ja julkaisemiseen. Sharepoint ei ole sovellus, vaan julkaisualusta, joka päälle on helppo toteuttaa eri tyyppisiä sisältöjä.

Henkilöt, työryhmät ja organisaatiot voivat tuottaa, jakaa ja etsiä sisältöä Sharepointissa, sekä hyödyntää niiden yhteiskäyttöä älykkäästi missä ja millä laitteella tahansa.

Sharepointin yleisin käyttökohde PK-yrityksissä on intranet. Mobiiliomaisuuksien johdosta se kulkee myös mukana omassa taskussasi.

Sharepointiin voidaan toteuttaa myös extranet-ratkaisuja sekä www-sivustoja. Se integroituu saumattomasti muihin Office-sovelluksiin.

Microsoft Sharepoint kuuluu Office 365 Business Premium -lisenssiin ja on osa Midpointed IT-Premium -palvelua.

Käyttökohteet

SharePoint käyttöönotto

SharePointin käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

  1. Rakennamme organisaatiosi tarvitsemat sivustot ja niiden ominaisuudet sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. SharePointin yleisimpiä sivustoja ovat eri ryhmät, kuten asiakkaat, tuotetieto, markkinointi, myynti ja hallinto.
  2. Muokkaamme SharePointin sivustojen ulkoasut teemoiltaan ja ominaisuuksiltaan halutun mukaiseksi.
  3. Määrittelemme sivustojen käyttäjäryhmät sekä sisäiset ja ulkoiset oikeudet.
  4. SharePoint- sovellus otetaan käyttöön kaikkien käyttäjien tietokoneiden resurssienhallintaan ja mobiililaitteille. SharePoint -käyttäjät saavat perusteellisen koulutuksen.

 

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Microsoft SharePoint -sovelluksen avulla.

Ajankohtaista