Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Työntekijöiden muistiinpanot talteen ja tiimiläisille  jaettavaksi

OneNote on digitaalinen muistikirja asioiden kirjaamiseen ja järjestämiseen kaikissa laitteissa.

Voit kirjata muistiin ideoita, seurata kokouksen muistiinpanoja, tallentaa verkkoleikkeitä, laatia tehtäväluetteloita sekä myös piirtää ja luonnostella omia ideoita.

Microsoft OneNote kuuluu Office 365 Business Premium -lisenssiin ja on osa Midpointed IT-Premium -palvelua.

Hyödyt

Yksi sovellus, kaikki muistikirjat

OneNotella pystyt luomaan ja tallentamaan tapaamismuistiinpanot, dokumentaatiot, tehtävälistat, palaverimuistiot ja vapaat kirjoitukset sekä piirrokset Office 365 pilveen. Muistiinpanoja voit käsitellä ja työstää reaaliajassa ja yhteistyössä kollegoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa.

Muistiinpanot muodostuvat muistikirjoista, joita voi olla rajaton määrä. OneNote muistikirjoja käytetään käyttöoikeuksilla, eli muistikirjat ovat jaettavissa organisaation sisälle ja ulkopuolelle. Muistikirja on käyttäjän käytettävissä, jos muistikirja sijaitsee kohteessa, johon käyttäjällä on pääsy. Käyttöoikeudet voi tarkentaa katselu- ja muokkaamisoikeuksiin.

OneNote muistiinpanoihin voi ottaa kuvia suoraan kameralla, ladata koneelta kuvia ja videoita, piirtää kynällä, liittää tiedostoja ja tehdä Outlook- kalenterimerkintöjä, sekä luoda sähköposteja.

OneNote -käyttöönotto

OneNoten käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

  1. Esittelemme Midpointedin ja kumppaneidemme hyödyntämiä OneNote käyttötapoja ja prosesseja. Käymme yhdessä läpi tarpeenne, joihin OneNotelta haetaan tukea ja ratkaisua
  2. Toteutamme määrittelyn perusteella yrityksenne OneNoten rakenteen sekä käytettävät muistiinpanojen mallipohjat
  3. Ennen käyttöönottoa koulutamme käyttäjänne OneNoten ominaisuuksiin ja hyödyntämiseen, annamme käyttöä helpottavia ohjeita ja vinkkejä. Koulutuksia pidetään 2-3 kpl ja ne kestävät noin 2 tuntia kerrallaan.
  4. Käyttöönoton jälkeen tuemme ja opastamme käyttäjiänne sovelluksen päivittäisessä käytössä. Apua ja tukea käyttäjänne saavat helposti IT-tukipalvelumme kautta.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Microsoft OneNote -sovelluksen avulla.

Ajankohtaista