Siirry sisältöön Etusivu

Kuinka voimme palvella?

Lähetä viesti, palaamme pikaisesti.

Olen kiinnostunut:

Kaikki meille lähetetyt tiedot käsitellään henkilötietojen käsittelyä koskevan Suomen lainsäädännön mukaisesti. Lue lisää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Tarjoa asiakkaille tapaamisajan varaaminen verkkosivuillasi

Bookings on online- ja mobiilisovellus yrityksille, jotka tarjoavat palveluja asiakkaille sovitun tapaamisajan mukaisesti.

Sen suosituin käytäkohde on online-kalenteri yrityksen verkkosivuilla. Asiakkaat näkevät verkkosivuilla vapaana olevat ajat ja voivat varata siitä suoraan ajan. Tieto tehdystä varauksesta tulee heti yritykselle ja varattu aika päivittyy kalenteriin myös verkossa.

Bookingisia hyödyntävät esimerkiksi asianajotoimistot, lääkäriasemat, rahoituspalveluyritykset, konsultit ja autokorjaamot.

Microsoft Bookings kuuluu Office 365 Business Premium -lisenssiin ja on osa Midpointed IT-Premium -palvelua.

 

Hyödyt

 

Bookings käyttöönotto

Bookings käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

 

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Microsoft Bookings -sovelluksen avulla.

Ajankohtaista