Asiakastarinat

Tarinoita modernin työn asiakastöistä

Innovestor
Case: Tehoa tiedostotyöhön

Innovestorilla oli tarve tehostaa tiedostotyötä, sillä oikeiden tiedostojen löytäminen sekavista SharePoint-rakenteista aiheutti usein päänvaivaa ja turhaa työtä.

Rakli
Case: Teams tehokäyttöön

Etätyön lisääntyminen nosti esiin tarpeen tehokkaampaan tiimityöhön ja viestintään RAKLIlla. RAKLIlle suunniteltiin modernin työn pelikirja, uudistettiin Teams-työtilat sekä koulutettiin henkilöstö Teams-tehokäyttäjäksi.

Betolar
Case: Sujuvampi myyntiprosessi

Kasvuyhtiö Betolarilla myynnin johtaminen ja seuranta oli oli haastavaa, koska työtavat ja työkalut vaihtelivat eri maissa. Betolar tarvitsi kasvunsa tueksi vakioidun myyntiprosessin, siihen sopivat työkalut ja yhteiset toimintatavat.

Lahti Energia
Case: Moderni SharePoint-Intranet

Lahti Energian pitkään palvellut intranet oli sekä sisältönsä että teknologiansa puolesta vanhentunut. Midpointed suunnitteli ja toteutti Lahti Energian uuden intranetin ja toimintajärjestelmän Microsoft 365 -ympäristöön.

Pentik
Case: Googlesta Microsoftiin, työtapojen modernisointi ja Intranetin uudistus

Pentik halusi yhtenäistää tietotyön alustansa Microsoft ekosysteemiin ja pilveen. Samalla modernisointiin työtapoja ja koulutettiin koko henkilöstö Microsoft-sovellusten tehokäyttöön. Päivittäisen työn keskukseksi toteuttiiin moderni Sharepoint Intranet.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Kristian Hentula

MWP Lead, Partner

kristian.hentula@midpointed.fi

040 565 66448658