Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation

MICROSOFT DYNAMICS 365 PROJECT SERVICE AUTOMATION

Ennakoi, hallinnoi ja seuraa projektien kulkua

Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation on helppokäyttöinen projektien- ja asiakkuudenhallintaratkaisu. Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation sopii monenlaisille yrityksille ja on erinomainen ratkaisu etenkin asiantuntijaorganisaatioille, joiden liiketoiminta on projektiluontoista. 

Ennusta, hallinnoi, aikatauluta ja analysoi projektejasi!

Näin Midpointed x Microsoft Project Service Automation auttaa: 

Henkilöstöä seuraamaan ja kirjaamaan tehtäviään

Kirjaa tehdyt tunnit ja suoritetut tehtävät, sekä seuraa sinulle ohjattuja projekteja ja tehtäviä.

Auttaa projektijohtoa hallinnoimaan projektin kulkua

Seuraa kustannuksia, projektiin käytettyä aikaa ja projektin etenemistä koko sen elinkaaren ajan.

Aikatauluta ja seuraa resurssejasi

Hallinnoi projekteissa käytettäviä resursseja yhdessä ja samassa näkymässä. Buukkaa työntekijä mille tahansa projektille, tarkastele tämänhetkistä työtilannetta ja vertaile resurssien vahvuuksia ja osaamista keskenään.

Suunnittele, aikatauluta, seuraa ja analysoi projektiesi kulkua.

Varmista projektiesi onnistuminen hyödyntämällä Dynamics 365 Project Service Automationia. Pura projekti työvaiheiksi, määrittele arvioitu kesto ja delegoi työvaiheet käytettävissä oleville resursseille. Seuraa projektin etenemistä, kustannuksia ja projektille kirjattuja työtunteja ja vertaa niitä projektin arvioituihin lukuihin.

Hyödynnä myyntiputkea projektin luomisessa.

Myyntiputken avulla muodostat ensimmäiset arviot projektin tuotoista ja kustannuksista, sekä varmistat, että pallo siirtyy sujuvasti myyjältä projektipäällikölle. Voit luoda valmiita projektipohjia samankaltaisille projekteille, jolloin tehtävät luodaan automaattisesti. Käytä hintolistoja apuna ennustaessa projektin kannattavuutta. 

 

Kirjaa projektien tunti- ja kulukirjauksia.

Seuraa työntekijöiden tekemiä tuntikirjauksia ja vie ne yhdellä napinpainalluksella Microsoft Exceliin raportointia varten. Kirjaa projekteihin liittyvät kulukirjaukset helposti Dynamicsiin, ja liitä kuva kuitista mukaan.

 

Microsoft Dynamics 365 PSA

Raportoi ja analysoi projektien tuloksia

Project Service Automationin avulla muodostat helposti raportteja projektin kulusta, vertaat toteutuneita lukuja ennusteisiin, ja viet luodut raportit vaivatta Microsoft Exceliin.

Midpointedin Dynamics Premium-palveluna

Autamme konsultoinnissa asiakkuuksien ja myynnin hallinnan määrittämisessä liiketoiminnan ja järjestelmän vaatimusten mukaisesti. Pitkä historiamme markkinoinnissa, myynnissä ja asiakkuuksien hallinnassa takaa organisaatiollesi hyvän kumppanin rakentamaan liiketoiminnan tarpeiden mukaiset systeemit.

Otamme Dynamicsin käyttöön nopealla Agile-mallilla, jossa järjestelmäkehitys jaetaan sprintteihin, jotka toteutetaan heti.  Jatkokehitys määritetään sovittujen tarpeiden perusteella. Hyödynnämme käyttöönotossa Dynamics 365:n modulaarisia sovelluksia ja valmiita applikaatioita, jotka voidaan ottaa käyttöön nopeasti yhdistelemällä, ilman koodia. Otamme Dynamics 365-sovellukset käyttöön käyttäjien kaikkiin laitteisiin, ja tarjoamme käyttöönottokoulutuksen.

Homma toimii, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja käyttäjät, sekä johto saavat Dynamicsista välittömän hyödyn!

Dynamics 365

Dynamics 365 Project Service Automation

Nopea ja selkeä viikon käyttöönotto. Dynamics 365 Project Service Automation- sovellus kustomoidaan ja konfiguroidaan tarpeittesi mukaan, jotka määritetään nopeassa aloituspalaverissa. Ilme muutetaan yrityksesi näköiseksi. Muokkaamme raportoinnit, näkymät ja kentät, sekä teemme integraatiot käyttämiinne Office 365- sovelluksiin.

Käyttöönotto ja koulutukset suoritetaan Premium malliin!

Hinta alk. 5000€

Tulemme mielellämme keskustelemaan IT-ongelmienne ratkaisemisesta ja liiketoimintanne kehittämisestä

SOITA MYYNTIIN

Tavoitat meidät numerosta 050 358 4858

SOVI TAPAAMINEN

Buukkaa haluamasi aika kalenterista

VARAA

Oletteko jo asiakkaamme, mutta haluaisitte lisätä vauhtia?

SOITA JOUNILLE

Tavoitat hänet numerosta 050 337 8188