Dynamics 365 Sales

MICROSOFT DYNAMICS 365 SALES

Hallitse myyntiä, markkinointia ja asiakkaitasi

Dynamics 365 Sales on helppokäyttöinen asiakkuudenhallintaratkaisu, jolla analysoit ja kehität liiketoimintaasi. 

Seuraa ja hallitse myyntiputken eri vaiheita ja tehosta markkinointiasi pilvestä tai paikallisesti.

Dynamics 365 Sales

Näin Midpointed x Microsoft Dynamics Sales auttaa:

Myyjiä myymään enemmän

Kerää talteen asiakasdata ja asiakaskohtaiset aktiviteetit 

Johtoa auttamaan myyjiä myymään enemmän

Ennustettavuus nopeutuu ja tarkentuu

Dynamics Sales 365 tehostaa markkinointia

Dynamics 365 Sales-sovellus tuo markkinoinnin aktiviteetit osaksi myyntiä. Myyjät saavat relevantin tiedon asiakkaiden tarpeista.

Seuraa asiakkaiden käyttäytymistä somessa ja nettisivuilla. Saat tiedon asiakkaasi reaktioista sähköposteihisi ja muihin digitaalisiin materiaaleihin suoraan Dynamics 365:n asiakaskortilta.

Kaikki tarvittava tieto yhdestä näkymästä paikasta ja laitteesta riippumatta

Kuinka auttaa myyjiä myymään tehokkaammin? Dynamics 365 Sales kertoo myyjille mitä tehdä, milloin ja kenen kanssa. Asiakkaiden markkinointi-, sähköposti-, tapaamis-, muistiinpano- ja puheluhistoria tallentuvat yhteen näkymään.

 

Aktiviteetit ohjaavat myyntiä, oikeat luvut johtoa ja myynnin tilat markkinointia

Dynamics 365 Sales opastaa asiakkaan hoidossa kylmästä liidistä aina valmiiseen laskutettavaan projektiin. Myyjä tietää koko ajan, mitkä ovat seuraavat aktiviteetit ja vaiheet. Johdolla puolestaan pysyy reaaliaikainen ja ennustava näkymä myynnistä. Markkinointi pysyy myyntiputken eri vaiheiden mukaan auttamaan jokaista asiakasta kohdistetusti.

Dynamics 365 <3 Office 365

Dynamics 365 Sales-asiakkuudenhallintaratkaisua käytettäessä kaikki tieto on aina yhdessä paikassa, eikä erillisiä kopioita synny aiheuttamaan tietoturvaongelmia tai ylimääräisiä versioita. Office 365:ssa sijaitsevat sähköpostit, kalenterimerkinnät, muistiinpanot, dokumentit ja keskustelut ovat nähtävissä ja muokattavissa suoraan Dynamics 365:ssa. Soita suoraan Dynamicsista Skype for Business- sovelluksella, samalla tallentaen puhelut aktiviteeteiksi. 

 

Dynamics 365 Sales
Dynamics 365 Sales

Seuraa myyntiä ja raportointia helposti

Dynamics 365 Salessa on valmiina yleisiä ja hyviä näkymiä myynnin seurannalle ja raportoinnille. Voit linkittää myynnin myös markkinointiin ja projekteihin. Lisäksi sinun on helppo luoda juuri omiin tarpeisiisi tarvittavat näkymät haluamillasi luvuilla, piirakoilla, pylväillä ja listoilla. Käyttöoikeuksien kautta oikeat ihmiset seuraavat oikeita asioita. Näkymät ovat aina mukana myös mobiilisti.

Mobiilisti edellä

Dynamics 365 Sales mobiilisovellus on saatavilla Android, iOS ja Windows puhelimille. Puhelinsovellus kertoo jokaisen omat tärkeät aktiviteetit - kuten vanhenevat tarjoukset, tulevat tapaamiset ja asiakkaat, joiden kanssa ei ole vielä oltu yhteydessä. Saat kaiken tarvittavan tiedon menestymiseen! 

 

LinkedIn Sales Navigator

LinkedIn Sales Navigator tuo sosiaalisen myynnin suurimmat mahdollisuudet suoraan osaksi Dynamicsia. Dynamicsissa hyödynnät suoraan LinkedIn kontaktejasi löytämään oikeat henkilöt, jotka voisivat auttaa kaupan klousaamisessa.

 

Dynamics 365 Sales

Midpointedin Dynamics Premium-palveluna

Autamme konsultoinnissa asiakkuuksien ja myynnin hallinnan määrittämisessä liiketoiminnan ja järjestelmän vaatimusten mukaisesti. Pitkä historiamme markkinoinnissa, myynnissä ja asiakkuuksien hallinnassa takaa organisaatiollesi hyvän kumppanin rakentamaan liiketoiminnan tarpeiden mukaiset systeemit.

Otamme Dynamicsin käyttöön nopealla Agile-mallilla, jossa järjestelmäkehitys jaetaan sprintteihin, jotka toteutetaan heti.  Jatkokehitys määritetään sovittujen tarpeiden perusteella. Hyödynnämme käyttöönotossa Dynamics 365:n modulaarisia sovelluksia ja valmiita applikaatioita, jotka voidaan ottaa käyttöön nopeasti yhdistelemällä, ilman koodia. Otamme Dynamics 365-sovellukset käyttöön käyttäjien kaikkiin laitteisiin, ja tarjoamme käyttöönottokoulutuksen.

Homma toimii, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja käyttäjät, sekä johto saavat Dynamicsista välittömän hyödyn!

Dynamics 365 Sales

 

Dynamics 365 Sales

Nopea ja selkeä viikon käyttöönotto. Dynamics 365 Sales- sovellus kustomoidaan ja konfiguroidaan tarpeittesi mukaan, jotka määritetään nopeassa aloituspalaverissa. Ilme muutetaan yrityksesi näköiseksi. Muokkaamme raportoinnit, näkymät ja kentät, sekä teemme integraatiot käyttämiinne Office 365-sovelluksiin.

Käyttöönotto ja koulutukset suoritetaan Premium malliin!

Hinta alk. 5000€

Tulemme mielellämme keskustelemaan IT-ongelmienne ratkaisemisesta ja liiketoimintanne kehittämisestä

SOITA MYYNTIIN

Tavoitat meidät numerosta 050 358 4858

SOVI TAPAAMINEN

Buukkaa haluamasi aika kalenterista

VARAA

Oletteko jo asiakkaamme, mutta haluaisitte lisätä vauhtia?

SOITA JOUNILLE

Tavoitat hänet numerosta 050 337 8188