MICROSOFT DYNAMICS 365 FIELD SERVICE

Markkinoiden paras liikkuvan palvelutyön ammattilaisille suunnattu pilvipohjainen sovellus

Tarjoa ennakoivia ja kokonaisvaltaisia kokemuksia asiakkaillesi sekä henkilöstöllesi Dynamics 365 Field Service -palvelun avulla.

Näin Midpointed x Field Service auttaa:

Mahdollista erilaisten kenttätyön käyttäjäryhmien saumaton yhteistyö
Mahdollistamalla tiedon seurannan ja muokkaamisen reaaliajassa sekä mobiilisti, työnohjaus tehostuu ja annamme tilaa oikean työn tekemiselle.

Oikein suunnitellut ja toteutetut mobiilityökalut parantavat kannattavuutta
Poista turha odottelu tarjoamalla työntekijöille reaaliaikainen työnäkymä ja ohjeistus nopeuttaaksesi ongelmien ratkaisua ja parantaaksesi asiakaskokemusta.

Optimoi työtehtävät, reitit ja resurssit

Ohjaa resurssit ja toimeksiannot vaivattomasti useille työtilauksille vedä ja pudota -aikataulun avulla.  Suunnittele, aikatauluta ja jaa työt sekä palvelupyynnöt helposti kenttätyöntekijöille.

Ohjaa ja seuraa työtä reaaliajassa

Pidä aikataulusta kiinni opastavalla navigoinnilla ja työtilauksen tiedoilla, jotka ovat päivitettävissä reaaliaikaisesti millä tahansa laitteella.  Mobiilikäyttö ja työn raportointi kentällä mahdollistavat reaaliaikaisen seurannan ja prosessin jouhevuuden.

Tarjoa parempi asiakaskokemus

Osallista asiakkaita ja kasvata luottamusta. Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus seurata työn edistymistä, vastaa pyyntöihin nopeammin ja ratkaise ongelmat tehokkaammin.

Hyödynnä tietoa työnohjauksessa ja päätöksenteossa

Seuraa niin liiketoiminnan kehitystä, tuntikirjauksia että käyttöastetta reaaliajassa. Ennusta kannattavuutta sisäänrakennetun älyn avulla ja hyödynnä tietoa päätöksenteossa.

CRM ja ERP

Yhtenäinen tietokanta muiden Microsoft -sovellusten kanssa

Luo toimivia ja yhtenäsiä kokonaisuuksia tarjotaksesi mahtavia asiakaskokemuksia. Field Service on vahva yksinään mutta entistäkin vahvempi yhdessä muiden Dynamics 365 -ja Office 365 -sovellusten kanssa.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdoituksen liiketoimintanne kehittämisestä digitaalisilla palveluilla.

Tulemme mielellämme keskustelemaan IT-ongelmienne ratkaisemisesta ja liiketoimintanne kehittämisestä

SOITA MYYNTIIN
Tavoitat meidät numerosta 050 358 4858

SOVI TAPAAMINEN
Buukkaa haluamasi aika kalenterista

VARAA

Oletteko jo asiakkaamme, mutta haluaisitte lisätä vauhtia?

SOITA JOUNILLE
Tavoitat hänet numerosta 050 337 8188