Tunnista asiakkaasi tarpeet, myyt enemmän ja paremmin

Dynamics 365 for Sales -ratkaisu tehostaa myyntiä. Sen avulla myynti pystyy tuottamaan uudenlaisia asiakaskokemuksia luomalla syvempiä asiakassuhteita ja räätälöimällä jokainen vuorovaikutus asiakaskohtaisesti.

Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen helpottuu, sillä ratkaisu sisältää sisäänrakennettua älykkyyttä, automatisoituja prosesseja ja ennakoivaa analytiikkaa – myyjä voi näiden avulla suunnitella asiakkaan henkilökohtaista palvelua.

Ratkaisu sisältää myös automatisoidun liidien hallinnan sekä työkalut myynnin ja asiakkuuden hallinnointiin sekä myynnin kehitykseen.

Dynamics 365 Sales opastaa asiakkaan hoidossa kylmästä liidistä aina valmiiseen laskutettavaan projektiin.

Hyödyt

Kaikki tarvittava tieto yhdestä näkymästä paikasta ja laitteesta riippumatta

Kuinka auttaa myyjiä myymään tehokkaammin? Dynamics 365 Sales kertoo myyjille mitä tehdä, milloin ja kenen kanssa. Asiakkaiden markkinointi-, sähköposti-, tapaamis-, muistiinpano- ja puheluhistoria tallentuvat yhteen näkymään.

Seuraa myyntiä ja raportointia helposti

Dynamics 365 Salessa on valmiina yleisiä ja hyviä näkymiä myynnin seurannalle ja raportoinnille. Voit linkittää myynnin myös markkinointiin ja projekteihin. Lisäksi sinun on helppo luoda juuri omiin tarpeisiisi tarvittavat näkymät haluamillasi luvuilla, piirakoilla, pylväillä ja listoilla. Käyttöoikeuksien kautta oikeat ihmiset seuraavat oikeita asioita. Näkymät ovat aina mukana myös mobiilisti.

 

Dynamics 365 Sales

Mobiilisti edellä

Dynamics 365 Sales mobiilisovellus on saatavilla Android, iOS ja Windows puhelimille. Puhelinsovellus kertoo jokaisen omat tärkeät aktiviteetit – kuten vanhenevat tarjoukset, tulevat tapaamiset ja asiakkaat, joiden kanssa ei ole vielä oltu yhteydessä. Saat kaiken tarvittavan tiedon menestymiseen!

Sales -käyttöönotto

Salesin käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Dynamics 365 Sales -liiketoimintasovelluksen avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit