Ennakoi, hallinnoi ja seuraa projektien kulkua

Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation on helppokäyttöinen projektien- ja asiakkuudenhallintaratkaisu.

Microsoft Dynamics 365 Project Service Automation sopii monenlaisille yrityksille ja on erinomainen ratkaisu etenkin asiantuntijaorganisaatioille, joiden liiketoiminta on projektiluontoista.

Hyödyt

Aikatauluta ja seuraa resurssejasi

Hallinnoi projekteissa käytettäviä resursseja yhdessä ja samassa näkymässä. Buukkaa työntekijä mille tahansa projektille, tarkastele tämänhetkistä työtilannetta ja vertaile resurssien vahvuuksia ja osaamista keskenään.

 

Suunnittele, aikatauluta, seuraa ja analysoi projektiesi kulku

Varmista projektiesi onnistuminen hyödyntämällä Dynamics 365 Project Service Automationia. Pura projekti työvaiheiksi, määrittele arvioitu kesto ja delegoi työvaiheet käytettävissä oleville resursseille. Seuraa projektin etenemistä, kustannuksia ja projektille kirjattuja työtunteja ja vertaa niitä projektin arvioituihin lukuihin.

 

Hyödynnä myyntiputkea projektin luomisessa

Myyntiputken avulla muodostat ensimmäiset arviot projektin tuotoista ja kustannuksista, sekä varmistat, että pallo siirtyy sujuvasti myyjältä projektipäällikölle. Voit luoda valmiita projektipohjia samankaltaisille projekteille, jolloin tehtävät luodaan automaattisesti. Käytä hintolistoja apuna ennustaessa projektin kannattavuutta.

 

Kirjaa projektien tunti- ja kulukirjauksia

Seuraa työntekijöiden tekemiä tuntikirjauksia ja vie ne yhdellä napinpainalluksella Microsoft Exceliin raportointia varten. Kirjaa projekteihin liittyvät kulukirjaukset helposti Dynamicsiin, ja liitä kuva kuitista mukaan.

 

Raportoi ja analysoi projektien tuloksia

Project Service Automationin avulla muodostat helposti raportteja projektin kulusta, vertaat toteutuneita lukuja ennusteisiin, ja viet luodut raportit vaivatta Microsoft Exceliin.

Project Service -käyttöönotto

Project Servicen käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Dynamics 365 Project Service -liiketoimintasovelluksen avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit