Yhdistä markkinointi osaksi myynnin putkea rakentamalla markkinoinnin automaatio, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita.

Dynamics 365 for Marketing -ratkaisulla luodaan laadukkaita asiakaskokemuksia. Sen avulla voi hyödyntää eri lähteistä koottuja tietoja sekä profiloida ja segmentoida kohderyhmiä.

Ratkaisulla luodaan, suunnitellaan ja hallinnoidaan kampanjoita ja kampanjabudjetteja. Dynamics 365 for Marketing -ratkaisun avulla myös automatisoidaan markkinointia kohdennetusti erilaisten profilointien perusteella: uutiskirjeet, kyselyt, suoramarkkinointi, telemarkkinointi, sosiaalinen media, mainonta jne. Aktiviteeteista saatua tietoa hyödynnetään uudelleen kohderyhmien profilointiin.

Hyödyt

Microsoft Dynamics 365 Marketing

Rakennamme Microsoft Dynamics 365 markkinoinnin automaation osaksi Microsoft Dynamics 365 Sales CRM-moduulia. Markkinoinnin automaatio ja markkinoinnin seuranta rakennetaan liiketoiminnallesi tärkeistä palikoista ja digitaalisista työkaluista. Nämä muodostavat sekä uusasiakashankintanne, että olemassa olevien asiakkaiden palvelun.

Marketing -käyttöönotto

Marketingin käyttöönotto on helppoa, kun se tehdään suunnitelmallisesti ja yrityksenne tarpeet ja toiveet huomioiden. Käyttöönottopalvelumme sisältää myös koulutuksen, jotta tiimisi saa sovelluksesta kaiken tarvittavan hyödyn irti.

Varaa ilmainen kartoituskäynti, niin keskustellaan lisää

Tapaamisen aikana kartoitamme tarpeenne, jonka pohjalta teemme ehdotuksen liiketoimintanne kehittämisestä Dynamics 365 Marketing -liiketoimintasovelluksen avulla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit